italiaanse glazen meubels en deuren

glasitalia collectie

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Glasitalia collectie

we bouwen aan deze pagina

Wij zijn nog hard bezig deze pagina aan te passen. Voor meer informatie over Glasitalia kunt u ons een mail sturen of bellen.

You can navigate through our menu or use this search bar:

Noctum exclusief Glasitalia dealer voor particuliere en zakelijke klanten

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte. Rimadesio vervaardigt geheel op maat gemaakte glazen, lederen of porcellanatto gres binnendeuren en schuifdeuren met een rank aluminium kader.

Naast de deurencollectie is er een indrukwekkend aanbod aan maatwerk inloopkasten en meubelen die exclusief ontwerp verenigen met technologische innovatie, resulterend in producten die prachtig zijn ontworpen, architectonisch veelzijdig en visueel overtuigend.
Noctum is sinds 2008 officieel Rimadesio dealer.

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820
Voor CAD-DWG tekeningen kunt u ons eveneens mailen info@noctum.nl

Klik hier voor meer technische specificaties van de systemen. De catalogi zijn hier te bekijken c.q. te downloaden

Wij werken niet-locatiegebonden en hebben een eigen ervaren montageteam gespecialiseerd in Glasitalia. 

Door onze jarenlange ervaring met het toepassen van Italiaanse deursystemen, hebben wij vele projecten op onze naam staan in binnen- en buitenland. De technische know-how is onze sterke kant; wij werken dan ook veelvuldig samen met architecten en bouwprofessionals. 

Noctum levert aan particulieren en business to business/contracts

Of u nu een enkel product uit de collectie nodig heeft of een compleet interieurplan wenst, alles is mogelijk.  In 2D en 3D visualisaties laten wij uw wensen inzichtelijk en tastbaar maken.

Bouwmanagement is ook een mogelijkheid. Wij zijn omringd door een professioneel bouwteam bestaande uit constructeurs, architecten en ambachtslieden.
Dit maakt ons in staat u volledig te ontzorgen gedurende het gehele bouwproces.  

Naast Glasitalia zijn wij ook dealer van andere high-end Italiaanse merken, voor de inrichting van uw woning of werkomgeving. 

Contact.

Noctum is een studio voor exclusief hedendaags Italiaans interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer met ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
MON-FRI 10:00 - 18:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.