GET INSPIRED

Crossing ontworpen door Patricia Urquiola voor Glas Italia zijn hoge en lage tafels in gelamineerd transparant extralicht glas, die dankzij speciale driedimensionale polychromatische decoratie een magisch patroon van weven en overlappende lijnen en kleuren presenteren.
De perceptie van deze decoratie verandert continu, afhankelijk van het uitkijkpunt. Door middel van een bepaald lamineerproces wordt het kristalglas op onregelmatige wijze geassembleerd en overlapt, waardoor de dynamiek van het grafische effect wordt versterkt.
De sokkels, met een onregelmatige vorm, zijn van gelamineerd transparant extralicht glas dat is gelijmd en gedecoreerd zoals de bovenkant. Het bovenblad en de basis passen perfect bij elkaar en creëren een werk van grote kracht en persoonlijkheid.
Zowel de hoge tafel als de lage tafel zijn verkrijgbaar in twee maten en in twee uitvoeringen van decoratie.

Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Why Glasitalia

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte.
Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia.
De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

glasitalia collectie schuifdeuren en meubels italiaans design
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk