GET INSPIRED

Aladin Slide Mono panelen: een glazen paneel aangebracht aan één zijde van het frame zodat één zijde een verzonken oppervlak heeft en de andere zijde een overlap van het aluminium frame. Het glas, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen , kan monolithis

SKU 10278705

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

GlasItalia Aladin Pocket Mono

De Aladin Pocket Mono panelen en de Aladin Pocket Duo panelen zijn op maat gemaakt en kunnen worden ge&iumlntegreerd in de meest gangbare systemen van frameloze schuifdeuren pocket deuren zoals Scrigno Essential&reg en de Eclisse&reg syntese Line.

De Aladin Pocket Mono panelen glas zijn aangebracht op &eacute&eacuten zijde van het frame zodat &eacute&eacuten zijde een verzonken oppervlak en het andere gekort op het aluminium frame . Het glas , verkrijgbaar in diverse uitvoeringen , kan monolithisch gehard 6 mm als &eacute&eacuten geheel of gelamineerd 3 + 3 mm . Al het glas is gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150 . De twee versies met enkele of dubbele deur kan geleverd worden met of zonder slot . Subframes voor gipsplaten of bakstenen muren kunnen worden geimplementeerd op aanvraag . 
Design Piero Lissoni

Noctum Projecten presenteert de collectie van GlasItalia
GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Itali&euml. Opgericht door de familie Arosio in Itali&euml is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.

Voor technisch vragen en ondersteuning alsmede prijzen kunt u contact opnemen met onze studio info@noctum.nl of bel direct met 010 2233820

Wij werken op afspraak.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend op locatie langs te komen voor technisch/bouwkundig advies en inmeten.