GET INSPIRED

De Atlantis salontafel van Glas Italia is een verbluffend minimalistische tafel die stijl uitstraalt met een afwerking in satijn, gelakt glas of doorzichtig , waardoor een variatie van deze tafel zijn eigen karakter behoudt . De puurheid en verfijnd vakma

SKU 11335429

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

GLAS ITALIA ATLANTIS SALONTAFEL 

Design: Lorenzo Arosto

Fabrikant: Glassitalia

De Atlantis salontafel van Glas Italia is een verbluffend minimalistische tafel die stijl uitstraalt met een afwerking in satijn, 30 tinten gelakt glas of doorzichtig , waardoor een variatie van deze tafel zijn eigen karakter behoudt . De puurheid en verfijnd vakmanschap maakt deze glazen tafel een eyecatcher en een welkome aanvulling in uw huis of kantoor. Verkrijgbaar in verschillende maten.

In het ontwerpproces van spiegels, meubels, accessoires, rekken, boekenkasten, tafels en lage tafels bedient Glas Italia zich van de medewerking van gerenommeerde ontwerpers, zoals Piero Lissoni en Patrcia Urquiola. Bij Glasitalia kunnen zij hun creatieve talent uiten, gebruikmakend van de onuitputtelijke mogelijkheden van de edele en verfijnde materialen wetende:  glas.

Informatie: Dit product van Glas Italia kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Noctum Interieuren is een studio voor hedendaagse high-end interieurdesign.

Onze studio werkt aan de totaalinrichting van woningen, winkels, kantoren en horeca.

Wij werken op afspraak.