GET INSPIRED

Aladin Swing Plain Mono en Aladin Swing Plain Duo zijn custom-made draaideuren met een aan het oog onttrokken frame en verstelbare pivotscharnieren. De Aladin Swing Plain Duo versie gehard glas 4 mm dikte wordt aangebracht op beide zijden van een alumin

SKU 10377434

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

GlasItalia Aladin Swing Plain Duo

Aladin Swing Plain Mono en Aladin Swing Plain Duo zijn custom-made draaideuren met een aan het oog onttrokken frame en verstelbare pivotscharnieren. 

De Aladin Swing Plain Duo versie gehard glas 4 mm dikte wordt aangebracht op beide zijden van een aluminium frame , in drie verschillende afwerkingen zodat een volume met een inwendige luchtkamer wordt gevormd. De glazen panelen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen. Alle glaspanelen zijn gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150 .
Het is mogelijk om verschillende soorten sloten te monteren en te kiezen tussen handgreep en knop, die de in de stijl zijn qua afwerking als het frame.

De ingelegde aluminium subframe, onzichtbaar als de deur gesloten is , is beschikbaar voor cement muren alsook gipsplaat.
Design: Piero Lissoni

Het glas is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, van de meest klassieke en traditionele tot de meest bijzondere en innovatieve.
Noctum Projecten presenteert de collectie van GlasItalia
GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Itali&euml. Opgericht door de familie Arosio in Itali&euml is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.
Design: Piero Lissoni

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak in de studio of komen langs op locatie. Liever een afspraak buiten kantooruren? Geen probleem.