GET INSPIRED

Aladin Swing Frame Mono en Aladin Swing Frame Duo zijn op maat gemaakte draaideuren met een telescopische deurpost en verstelbare pivotscharnieren.

Zie kopje technische informatie voor meer info qua afwerkingsmogelijkheden van deze exclusieve binnendeur.
Noctum is officieel dealer van Glas Italia voor zowel particuliere als projectmatige klanten.

Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Glas Italia. 

Eigen ervaren montageteam welke gespecialiseerd is in de collectie van Glas Italia. 

Categorie

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

GlasItalia Aladin Swing Frame Mono

 

Aladin Swing Frame Mono en Aladin Swing Frame Duo zijn op maat gemaakte draaideuren met een telescopische deurpost en verstelbare pivotscharnieren.
In de Aladin zwenkframe Mono versie wordt een glaspaneel aangebracht op één zijde van het frame , om zo een gezicht te hebben met een verzonken oppervlak.
De glaspanelen kunnen uitgevoerd worden in monolithisch gehard 6 mm in één stuk of gelamineerd 3 + 3 mm , verkrijgbaar in diverse uitvoeringen . Alle glaspanelen zijn gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150 .
Het is mogelijk om verschillende soorten sloten te monteren en te kiezen tussen handgreep en knop, die de in de stijl zijn qua afwerking als het frame.

GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Italië. Opgericht door de familie Arosio in Italië is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.