luxe Japanse schuifdeuren met geometrische vlakken in glas. Rimadesio soho gebruikt in een advocatenkantoor

Exclusieve kantoorinrichting met Rimadesio

Als projectinrichter heeft Noctum een ruime ervaring voor het creëren van exclusieve en op maat gemaakte kantooromgevingen. De samenwerking met Rimadesio, een merk dat synoniem staat voor elegantie en innovatie in interieurontwerp, stelt hen in staat om werkplekken te creëren die zowel functioneel als visueel verbluffend zijn. Hieronder belichten we enkele van de belangrijkste Rimadesio-producten die Noctum in hun projecten gebruikt en hoe deze bijdragen aan het creëren van inspirerende kantoorruimtes

Rimadesio staat bekend om zijn verfijnde en functionele ontwerpen die perfect aansluiten bij moderne kantoorinrichtingen. Hier zijn enkele kernpunten over de kantoorinrichtingsproducten van Rimadesio:

rimadesio-kantoorinrichting-sail-schuifdeuren
Interni Design Factory

Design filosofie

Rimadesio’s designfilosofie draait om minimalisme, functionaliteit en esthetische perfectie. Hun producten worden gekenmerkt door strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp dat zowel elegantie als professionaliteit uitstraalt.

Populaire Producten voor Kantoorinrichting

Soho schuifdeuren

De Soho schuifdeur is een toonbeeld van modern design en vakmanschap. Met zijn strakke lijnen en minimalistische uitstraling voegt deze deur een vleugje luxe toe aan elke kantoorruimte. De schuifdeur is ontworpen om een visueel aantrekkelijke en functionele scheiding tussen ruimtes te creëren, zonder afbreuk te doen aan de openheid en lichtinval.

  • Ruimtebesparend: Schuifdeuren zijn ideaal voor kantoren waar ruimtebesparing belangrijk is. De Soho deur schuift soepel en geruisloos open en dicht, zonder extra vloerruimte in beslag te nemen.
  • Flexibele Indeling: De deur maakt het mogelijk om ruimtes flexibel in te delen. Het kan bijvoorbeeld een vergaderruimte afscheiden van een open kantoorruimte, of een rustige werkplek creëren zonder volledig afgesloten te zijn.
  • Geluidsisolatie: Dankzij de hoogwaardige materialen biedt de Soho schuifdeur een goede geluidsisolatie, wat bijdraagt aan een rustige en productieve werkomgeving.

Op onderstaande afbeelding de Soho schuifdeur met de Manta vergadertafel in donker eiken

Rimadesio soho schuifdeuren en de manta tafel voor een advocatenkantoor
Noctum Interieurdesign

Cover Kast

De Cover kast is een veelzijdig opslagsysteem dat perfect is voor kantooromgevingen. Het kan worden aangepast met planken, lades en hangsystemen, waardoor het een efficiënte oplossing biedt voor opbergruimte.

Kenmerken: Volledig schuifbare deuren, strakke afwerking, modulaire aanpasbaarheid.

luxe-kantoorkast-inbouw-in-niche-cover-rimadesio-design-kantoorkast-noctum-rotterdam
Rimadesio Lugano; Arch. Angelo Pozzo

 Flat Bureautafel

Deze bureautafel combineert een royaal werkoppervlak met een minimalistisch ontwerp. Het is ideaal voor zowel individuele werkplekken als vergaderruimtes.

Kenmerken: Slank profiel, hoogwaardige materialen, ruim werkoppervlak, kabelmanagement. 

Rimadesio Lugano; Arch. Angelo Pozzo

Sail binnendeur

De Sail design binnendeur biedt een stijlvolle entree naar kantoorruimtes. Het ontwerp met verticale profielen afgewerkt in gelakt aluminium of hout zorgt voor een elegante en functionele toegang.

Kenmerken: Moderne materialen, geruisloze werking, aantrekkelijk lijnenspel.

Zenit boekenkast

De Zenit boekenkast is een minimalistische, modulair opbergsysteem dat transparantie en lichtheid combineert met functionele opbergoplossingen.

Kenmerken: lanke profielen, geïntegreerde verlichting, flexibele indelingsmogelijkheden.

Rimadesio Lugano; Arch. Angelo Pozzo

Materialen en Afwerking

Rimadesio maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, aluminium en houtfineer. De afwerking is altijd van topkwaliteit, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en de luxueuze uitstraling van de producten.

Rimadesio_kantoorinrichting-noctum-rotterdam
Rimadesio project

Een Harmonieuze Werkplek

De modulaire aard van Rimadesio’s producten betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een kantoor. Dit biedt bedrijven de flexibiliteit om hun werkruimtes efficiënt in te richten en aan te passen naarmate hun behoeften veranderen.

GET IN TOUCH

Schedule a Visit