GET INSPIRED

Architectuur en interieur design zijn harmonieus geïntegreerd. Dit is de filosofie achter het Rimadesio Rialto barmeubel , gekenmerkt door zijn bijzondere vormgeving van de deuren.

Het Rialto barmeubel heeft een uniek ontwerp met een brugelement, wat de naam Rialto verklaart. Dit element is gemaakt van geëxtrudeerd en gelast aluminium, waardoor het lijkt alsof de centrale containers en het bovenblad zweven. Dankzij deze aparte constructie oogt het meubel licht en transparant, waardoor het een zwevende uitstraling krijgt.

Zie technische informatie voor overige informatie qua afwerkingsmogelijkheden van dit luxe drankmeubel.

Noctum is sinds 2008 gespecialiseerd Rimadesio dealer voor zowel particuliere en projectmatige klanten.
Wij geven technisch advies en bouwkundige begeleiding in de toepassing van de systemen van Rimadesio.

Categorieën ,

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Why Rimadesio

Dit Italiaans high-end merk is een ware eyecatcher voor de inrichting van de leef- of werkruimte. Rimadesio vervaardigt geheel op maat gemaakte glazen, lederen of porcellanatto gres binnendeuren en schuifdeuren met een rank aluminium kader.
Naast de deurencollectie is er een indrukwekkend aanbod aan maatwerk inloopkasten en meubelen die exclusief ontwerp verenigen met technologische innovatie, resulterend in producten die prachtig zijn ontworpen, architectonisch veelzijdig en visueel overtuigend.

italiaanse design kledingkast vrijstaand rimadesio cover in glas leder en aluminium Noctum
Contact.
Tel: + 31 (0)10 2233820
E: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35 - Rotterdam
DI-VR 10:00 - 17:00, ZAT 10:00 - 17:00
Buiten openingsuren op afspraak mogelijk