vrijstaande garderobekasten

rimadesio cover freestanding storage system

rimadesio cover freestanding cover systeem. Luxe garderobekasten afgewerkt met textiel en lederen indeling. Geheel op maat gemaakt high-end italiaans design. Noctum Rotterdam

Rimadesio Cover Freestanding Storage

luxe kastensysteem met glazen deuren en een combinatie van lederen, glazen en houten kastinterieur. Kleur van de deuren beschikbaar in 36 tinten. 

Luxe maatwerk vrijstaande kledingkast. Afgewerkt met zij- en achterpanelen, wat de mogelijkheid biedt om rechte of hoekopstellingen te ontwerpen. Geheel tegemoetkomend aan de hedendaagse moderne interieurarchitectuur.

De gedetailleerde en hoogwaardige afwerking van de panelen, en de binnenkant van de deuren, maakt deze exclusieve vrijstaande garderobekast ook een ideaal systeem voor niche-oplossingen, compleet met geïntegreerde passage naar een andere ruimte, zoals de inloopkast of badkamer.
Het interieur van de kast wordt rechtstreeks op de staanders bevestigd, zonder zichtbare schroeven, wat een vrije en gemakkelijke aanpassing in de loop van de tijd mogelijk maakt.

Rimadesio modulor wandpanelen interieurpanelen in hout met geïntegreerde luxe wijnkast

Rimadesio Cover Storage

Luxe Cover kast geïntegreerd met de interieurpanelen

Multifunctionele containers, handige kasten of kostbare vitrinekasten: perfect aangepast aan de architectuur van de ruimte biedt het Cover systeem verschillende oplossingen voor elke behoefte. Strak in stijl, versterkt door het strenge ontwerp en de kwaliteit van de afwerkingen.

rimadesio cover storage systeem met kunstleder deuren en het exclusieve Vanity systeem makeup meubel

Rimadesio Cover Freestanding

COVER FREESTANDING storage system: structure 83 piombo, synthetic leather doors 159 etna, glass sides and back panels 63 grigio trasparente

Deze exclusieve maatwerk garderobe kast leent zich uitstekend voor het ontwerpen van een luxueuze kleedkamer, waarbij gedacht kan worden aan diverse composities: een rechte opstelling, hoekopstelling of een u-vorm.

Een modern, architectonisch kastensysteem, geheel tegemoetkomend aan de nieuwste generatie kledingkasten, waarbij alle componenten op maat worden gemaakt, van de deuren tot het kastinterieur.

Deze kledingkast of vitrinekast past uitstekend in de meest uiteenlopende projecttoepassingen: van de vrijstaande transparante “kast” tot de hoeksamenstelling, tot de compositie met een doorgang of in nis. Om nog maar te zwijgen over de absolute personalisatie van de binnenruimte. De voor- en achterstijlen zijn voorzien van een optioneel geïntegreerd led-verlichtingssysteem.

rimadesio-modulor-luxe-interieurpanelen-kastenwand

Cover storage

Litech afwerking van de deuren

xclusieve-wandpanelen-litech-rimadesio-modulor-noctum-rotterdam
luxe inloopkast rimadesio cover met deuren in textiel

Cover freestanding storage

Structure 303 bronzo, fabric doors T042 ruggine, sides and back panels 02 acidato extrachiaro

exclusieve italiaanse inloopkast op maat met deuren in textiel en lederen kastindeling rimadesio cover modulor via noctum rotterdam

De moderne inloopkasten van Rimadesio fuseert architectuur en de veelzijdigheid van de kastsystemen. De persoonlijke privéruimte van het huis wordt ontworpen met de meest innovatieve en stilistische invulling van de moderne inloopkleedruimte.

Kastinterieur garderobekast

De Cover en ook de overige inloopkasten uit de collectie van Rimadesio kunnen ingevuld worden met de meest waanzinnige accessoires. 
Diepe, ondiepe uittrekbare ladebakken in leder. Organizers met optioneel walnotenhout en een indeling voor zowel mannen als vrouwen. 
Uittrekbare broekrekken en ga zo maar door. U kunt de kast zo geheel naar eigen inzicht configureren. 
Geen interesse in leder? Geen nood, glas en hout is ook mogelijk.

luxe maatwerk lades voor kledingkast rimadesio kast

Houten kastinterieur

Zwevend ladeblok in rovere grigio met grijs transparant top

Organizers met notenfineer afwerking

luxe organizers voor sieraden, horloges en overige accessoires. Afgewerkt in een combinatie van leder en notenhout. Diepe uittrekbare lederen lades

rimadesio kast op maat in glas hout en leder

Lederen kastinterieur

Lederen uittrekbare bakken met legplank in reflecterend transparant glas

technische informatie cover freestanding

Rimadesio is bewust bezig om zijn eigen ecologische normen te verbeteren. Aluminium, glas, hout, geregenereerd leer: volledig recyclebare materialen en deels al gerecycled, maar ook de eigen Ecolorsystem-verf zonder de toevoeging van enige oplosmiddelen.Volledig op maat gemaakt.

  • Deur met scharnierende opening, structuur in aluminium
  • Deuren in enkel gehard glas, 4 mm. Verkrijgbaar in: transparant, reflecterend, geëtst, spiegel en mat, glanzend en reflex gelakt in de 74 Ecolorsystem kleuren.
  • Deurpanelen in keramiek, textiel en kunstleer
  • Magnetische sluitscharnieren
  • De dubbel afgewerkte structuur wordt gerealiseerd door omtrekprofielen en een intern aluminium paneel, verkrijgbaar in de zes afwerkingen van het systeem: aluminium, nero, bruin, platino, piombo en bronzo

Vrijstaande compositie Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo1 Compositie naast muur Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo2 Niscompositie met doorgaande deuren Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo3 Niscompositie met tegengestelde deuren Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo4 Compositie in nis met doorgaande en tegengestelde deuren Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo5-1

Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo6

Hoekcompositie
Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo7 U-compositie
Cover-freestanding-night-Possibilita-di-utilizzo8

 

 

 

Download hier de technische product-PDF van de Cover Freestanding kast

Vraag hier de DWG-files op van de Dress Bold inloopkast. 
info@noctum.nl

Rimadesio Cover vrijstaande garderobekast prijzen

Alle systemen van Rimadesio worden volledig voor u op maat gemaakt in de gewenste kleur, afmeting en afwerking. Het is daarom niet mogelijk om de prijzen online aan te bieden.
U kunt ons dan ook een mail sturen of bellen voor een geheel vrijblijvende offerte 010-2233820

Rimadesio levertijden

U dient uit te gaan van een levertijd van 8 werkweken na orderbevestiging.

Montage

Wij hebben een eigen ervaren montageteam welke gespecialiseerd is in de collectie van Rimadesio.
Wij leveren en monteren wereldwijd.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.