italiaanse meubels EN WANDBEKLEDING IN METAAL

DECASTELLI

architectonische-wandafwerkingen-metaal-boisserie-decastelli-rotterdam

Metaal wordt meubels, om nieuwe designgebieden te verkennen. De Castelli heeft van metaal zijn taal gemaakt en is er in de loop van de tijd in geslaagd een breed scala aan meubelaccessoires , verlichtingspunten maar vooral metalen bekledingen te bouwen. Creaties die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben, maar die in plaats daarvan worden samengebracht door de aanwezigheid van metaal, een nobel en elegant materiaal dat de meest uiteenlopende vormen aanneemt.

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.