Italiaanse design kranen

fantini

exclusieve-kranen-boffi-fantini-rottterdam

Combineer de schoonheid van design met de technologie 

Door de strakke, geometrische lijnen van de stukken richt Fanti zich constant op één enkel punt : de schoonheid van design combineren met de nieuwste technologie  voor elke behoefte van de klant.
De technologie die achter de kranen schuilgaat, is perfect gecombineerd met een elegante en verfijnde maar vaak speelse esthetiek die wordt gedicteerd door de creativiteit van de ontwerpers die al jaren met het bedrijf samenwerken.

Dankzij de voortdurende technologische evolutie en de esthetiek van zijn producten is Fantini nu een referentiepunt op de internationale markt en brengt Made in Italy in meer dan vijftig landen.

Fantini en Boffi : about water

Aboutwater is een samenwerking tussen Boffi en Fantini, twee toonaangevende Italiaanse bedrijven met een wereldwijde reputatie op het gebied van design. Beide merken zijn pioniers in hun respectievelijke vakgebieden en delen dezelfde passie voor innovatie en het verkennen van nieuwe vormen voor water. Aboutwater biedt exclusieve collecties ontworpen door wereldberoemde architecten en ontwerpers, waaronder Naoto Fukasawa, Piero Lissoni, Paik Sun Kim en Michael Anastassiades.

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Voor een prijsopgave van dit product of een vrijblijvende afspraak voor uw project kunt u onderstaand formulier invullen.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.