GET INSPIRED

Rimadesio laag zwevend wandmeubel met geintegreerde openhaard. Op deze afbeelding een compositie van Rimadesio met zwevende units in zwart mat gelakt glas. H200mm Luxe EOS legplanken uitgevoerd in lino mat gelakt glas en een aluminium kader. Velaria sc

SKU 11181318

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Rimadesio Abacus zwevend wandmeubel met openhaard 09

Rimadesio laag zwevend wandmeubel met geintegreerde openhaard. 
Op deze afbeelding een compositie van Rimadesio met zwevende units in zwart mat gelakt glas. H200mm
Luxe EOS legplanken uitgevoerd in lino mat gelakt glas en een aluminium kader.
Velaria schuifdeuren met een kader in geborsteld lood en grijs transparant glas.
Manta tafel met een bruin gelakt aluminium onderstel en een eiken blad. 

Nieuwe oplossingen in het  modulaire wandsysteem Abacus welke zich kenmerken door een strenge geometrie zoals de mogelijkheid van het hebben van een compositie met de bovenste plank gelijk met de achterkant.
Een nieuwe oplossing voor het tv-scherm is ook beschikbaar, en voldoet zo aan de evolutionaire trend van het moderne leven.

Abacus Living kenmerkt zich door haar modulaire opbouw en prachtige vormgeving.
Als een echt “work in progress” systeem, is Abacus Living vandaag de dag verrijkt met andere oplossingen om de veelzijdigheid van de samenstelling uit te breiden. Abacus biedt een maximale aanpassing van het gebied, zelfs met behoud van de minimale en geavanceerde functies.
Abacus Living biedt uitgebreide mogelijkheden met glazen wandpanelen, verkrijgbaar in vijf breedtes en vijf verschillende hoogtes.
De uitgebreide selectie aan opslagunits en accessoires voor het HiFi-gebied maakt het mogelijk de creatieve oplossingen in te passen aan de hedendaagse behoeften van de gebruiker.
Panelen en accessoires zijn verkrijgbaar in 36 glanzend en mat afwerking van het Ecolorsystem Rimadesio.
In aanvulling op de compositorische oplossingen bevat het systeem ook de nieuwe Eos plaat van slechts 8mm dik. Verkrijgbaar in 5 breedtes en custom-made, vrij gepositioneerd aan de muur dankzij een exclusief bevestigingssysteem zonder zichtbare schroeven en scharnieren.

Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak.