italiaanse meubels

B&B italia

design sofa met chaise longue ontworpen door Piero Lissoni voor b&B italia. Italiaans design via noctum rotterdam

B&B Italia maakt sinds de oprichting in 1966 furore in de wereld van design. Een luxe Italiaans meubelmerk met een enorme drive, B&B Italia is altijd op zoek naar artistieke oplossingen voor de dagelijkse behoeften van het leven. De missie van het merk is om de meest innovatieve, iconische en tijdloze designmeubels te creëren om mensen over de hele wereld te inspireren door de kracht van de beste creatieve geesten, industriële knowhow en Made in Italy-kwaliteit die B&B Italia één maken van ’s werelds grootste designbedrijven.

Contact.

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.