Top

Stoomcabines Effegibi

De voordelen van een stoomcabine zijn eindeloos. Bij een druk bestaan is het ook nodig de geest en het lichaam in balans te laten komen. De ideale oplossing is om een wellness plek te creëren in uw huis.

De stoomcabines van het Italiaanse luxe merk Effegibi worden geheel op maat gemaakt voor iedere ruimte in het huis.

 

Een van de sterke punten van Effegibi is de topkwaliteit van haar technologische, steeds geavanceerde oplossingen, die garant staan voor energiezuinige, onderhoudsvriendelijke producten van gecertificeerde kwaliteit met een lange levensduur.

 

Getuige daarvan is ook de Nuvola Smart Power, de nieuwste stoomgenerator: een hoogontwikkeld en gebruikersvriendelijk product dat ontworpen is om een perfecte hammam-ervaring te bieden.

Sauna’s en Turkse baden worden ontworpen met strakke lijnen van de hand van illustere designers als Rodolfo Dordoni en Giovanna Talocci, vaak met grote glasplaten die deze producten tot elegante interieurvoorwerpen maken. De materialen zijn milieuvriendelijk, er wordt geen kunststof gebruikt, het hout is van topkwaliteit en niet afkomstig uit ontboste gebieden of van met uitsterven bedreigde boomsoorten. De uitzonderlijke knowhow van Effegibi komt tot uitdrukking in accurate oplossingen op maat.  modern turks stoombad cabine op maat voor in huis effegibi touchsteam

Positieve effecten stoombad

 

Het stoombad heeft vanwege zijn heilzame werking aangetoond één van de beste methoden te zijn voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid.

 

Water is gelijk aan gezondheid, ook wanneer het zich in de vorm van een wolk van stoom bevindt die het lichaam omhult. In verafgelegen dagen werd dit geheim ontdekt door de oude Grieken, Romeinen en al die volkeren uit het Midden-Oosten die van het Turkse bad een filosofie maakten van het leven. In tegenstelling tot de sauna, bereikt de luchtvochtigheid van een stoombad 100% en is de temperatuur nooit hoger dan 48 ° C.

Zittend op marmer of natuursteen, gehuld in een ongrijpbare mist, inhaleert u de warme stoom, verzacht de longen en het zweet voert alle gifstoffen weg. Het heeft een heilzame werking op zowel het lichaam als de geest.

 

De Biosauna is daarentegen een sauna met temperaturen tussen de 50 en 60°C en een luchtvochtigheid van 60-70%. Dankzij de ingebouwde verdamper kan door de gewenste temperatuur in te stellen een perfecte balans van warmte en luchtvochtigheid worden gecreëerd.

 

Met het gecombineerde systeem van Effegibi kan worden gekozen tussen biosauna, een middenweg tussen de Finse sauna en het mediterrane stoombad, en de traditionele sauna met temperaturen tot 100°C en een lage luchtvochtigheid. 


Turks stoombad en sauna in één ontwerp
turks stoombad en sauna in een Effegibi bodylove

Stoom zuivert uw lichaam en reinigt uw huid tot diep in de poriën. Door de combinatie van warmte en stoom verwijden uw bloedvaten zich; er ontstaat een betere doorbloeding en uw lichaam krijgt meer zuurstof. Stomen in een stoomcabine heeft een vochtinbrengende werking en verhoogt de interne lichaamstemperatuur.

 

De hete waterdamp in de stoomcabine maakt dat de luchtwegen vrijkomen en is dus ideaal bij verkoudheid, longontsteking, bronchitis, hoest en heesheid. Voor carapatiënten en bij vastzittend bronchiaal slijm wordt stomen zeer aanbevolen omdat er tot 7 maal meer zuurstof naar de longen wordt toegevoerd.  Uw spierstelsel ontspant, de elasticiteit van het bindweefsel verhoogt en verkrampte spieren ontspannen. Tevens zal een stoombad licht reumatische aandoeningen verzachten en de spier- en gewrichtsmobiliteit verhogen. Tevens heeft een stoombad gunstige effecten bij menstruatiepijn en reinigt het chronische verstoppingen van kaak-, neus- en voorhoofdsholten.  Door het kalmerende effect op de ademhalingsspieren, en door de toename van zuurstof in het bloed zult u zich veel fitter gaan voelen. Als u de stoom- en reinigingskuur afsluit met een koude massagedouche, voelt u zich weer als herboren.

 

COLLECTIE STOOMCABINES VAN EFFEGIBI


Een lijn van hammams die professionele prestaties leveren, compleet met douche- en kleurentherapie, de ideale aanvulling op een badkamer in huis met een eigen spa.

De Effegibi-technologie garandeert alleen de beste stoomkwaliteit en ongeëvenaarde duurzaamheid. Elke Effegibi Hammam-cabine is verkrijgbaar in verschillende maten en kan op maat worden gemaakt volgens de specificaties van de klant.


BODYLOVE H

BodyLove garandeert een stoomkwaliteit die ongeëvenaard is vanwege zijn dichtheid, temperatuur en hygiëne. De Hammam is uitgerust met de Nuvola Smart Power-stoomgenerator, het meest high-tech systeem op de markt.

Net als alle Effegibi-producten biedt BodyLove talloze personalisatiemogelijkheden voor de gebruikte materialen en de manier waarop ze worden samengevoegd om een ‚Äč‚Äčechte spa op maat te creëren.
Moderne wellness voor thuis stoomcabine op maat Italiaans design van Effegibi. Bodylove H Heeft u weleens overwogen om een stoomcabine aan te schaffen? De voordelen zijn eindeloos. Een energiezuinige manier om totaal te ontspannen, op adem te komen en de winterkou ver buiten de deur te houden. Aromatherapie, lichttherapie


TOPKAPI

Marmer is de ster van de Topkapi net zoals het was in de meest luxueuze Hammams van Turkije van weleer. Dit verbazingwekkend resistente, duurzame materiaal voelt bijzonder goed aan bij het verder verbeteren van het plezier van uw Turkse bad.
Moderne stoomcabine op maat van het Italiaanse merk Effegibi. Afgewerkt met marmer. Luxe hammam op maat voor thuis met marmer italiaans design Topkapi van Effegibi


LOGICA H

Logica H combineert de magie van het Turkse bad met een doucheruimte in een enkel product dat een geweldig hoekje zal worden van het dagelijkse welzijn.
een slimme combinatie van technologie en design. Hij is uitgerust met de Aquasteam generator. Deze hammam is zeer veelzijdig waardoor ze geschikt is voor veel ruimtes.

ONE H

Het interieur van de One Hammam is betegeld in zorgvuldig vervaardigd Slimtech® grès-porselein, zodat contact met de blote huid zorgt voor een warme, natuurlijke sensatie.
Deze stoomcabine levert een professionele prestatie als toevoeging bij de badkamer bij u thuis. Hij is voorzien van een douche en kleurentherapie. De Aquasteam is de stoomgenerator in deze Hammam. Het interieur is afgewerkt met grès platen met een porseleinen laagje en glazen wanden.

H

Een lijn van hammams die professionele prestaties leveren, compleet met douche- en kleurentherapie, de ideale aanvulling op een badkamer in huis met een eigen spa.

 

Hammam compleet met douche en kleurentherapie. Aquasteam-stoomgeneratortechnologie voor maximale controle over de kwaliteit van uw stoom.
Hammam compleet met douche en chromotherapie. Aluminium frame met interieur en meubels van gelamineerd porselein en deuren van 8 mm gehard glas. AQUASTEAM stoomgenerator. Detail van het interieur van H-Medium hammam.

Staat u op het punt een wellness te creëren in uw persoonlijk omgeving dan kunnen wij u daarin begeleiden in de keuze tot een maatwerksysteem, geheel aangepast aan uw wensen.

Wij hebben een professioneel bouwteam van vakmensen om tot een hoogwaardig eindresultaat te komen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in Effegibi dan kunt u ons contacten. Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.


Luxe stoomcabine voor badkamer effegibi hammam

BODYLOVE STOOMCABINE

0,00
Hammam hamam op maat thuis effegibi 8

LOGICA H

0,00
Design sauna topkappi effegibi

TOPKAPI

0,00