Top

Sauna Effegibi

ln meer dan 25 jaar maakt Effegibi Finse sauna’s met het streven het design, de kwaliteit van de materialen en de technologie van het product steeds te verbeteren.

Naast zijn technologische kenmerken, de traditionele materialen waaruit het is gemaakt en de voordelen ervan voor ons lichaam, is de sauna vooral een ritueel , een proces van zuivering en ontspanning voor het lichaam dat zelden alleen wordt genoten. Volledig ontworpen en geproduceerd in Italië, met respect voor Noordse tradities, worden de Effegibi- sauna's ontworpen voor korte dagelijkse verwenbeurten die passen in de tijd en gewoonten van hun gebruikers. Of u nu thuis of in uw favoriete wellnesscentrum bent, de sauna's van Effegibi staan ​​garant voor topprestaties in combinatie met eenvoudige maar uitnodigende vormen.

 

Uitstekende technologische prestaties, die erop gericht zijn het verbruik laag te houden en de benodigde ruimte te verminderen, gecombineerd met essentieel ontwerp dat ruimte laat voor de kwaliteit van de materialen en vooral voor de visuele stroom tussen binnen en buiten. De sauna is een plek die perfect past in andere kamers in hetzelfde gebouw. Elk van de saunalijnen van Effegibi, allemaal in verschillende maten en looks, respecteert de principes van dit Scandinavische ritueel en vertaalt het in eigentijdse vormen en maten die op maat kunnen worden gemaakt.


Personaliseer uw sauna met een speciaal soort hout, een unieke stijlvolle afwerkingen die het kenmerk van de geschiedenis dragen.
 

COLLECTIE SAUNA'S VAN EFFEGIBI


YOKU

Het essentiële, evenwichtige minimalistische ontwerp van YOKU is ook warm , gastvrij en natuurlijk. De verwarmer is ingebouwd in de laagste bank en geeft zo een overzichtelijk lineair effect.

YOKU is verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten: warmtebehandelde espen, warmtebehandeld massief hout en Canaletto walnoot.
Yoku, de modulaire sauna die is geïnspireerd op de Japanse natuurlijke geneeskunde

BODYLOVE S


Met BodyLove kunt u eindelijk een luxe droomspa in het comfort van uw eigen huis hebben. Bovendien is BodyLove een veelzijdig stuk met verfijnde esthetiek, dat past bij elke inrichting.
De kwaliteit van een traditionele Finse sauna wordt ook bepaald door de keuze van de gebruikte houtsoort. In de handel zijn namelijk sauna’s met bekledingen van verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Maar hoe weten wij of deze houtsoort garant staat voor kwaliteit of slechts een goedkope keuze is? De bodylove sauna van Effegibi verkrijgbaar in diverse houtsoorten met een hoogwaardige afwerking. Geschikt voor thuis of een professionele omgeving.

LOGICA S

De energie van water en vuur. Met de Logica Sauna van Effegibi wordt de sauna omgetoverd tot een echt spa-centrum. Het ritueel van de sauna wordt aangevuld met een doucheruimte, nauwkeurig ontworpen om de Finse traditie te respecteren. Droge hitte gevolgd door een verkwikkende straal koud water heeft een verfrissend, verjongend effect op zowel lichaam als geest.
De Finse sauna is gezond voor uw lichaam en geest. Maar om de juiste effecten te behalen en optimaal te kunnen genieten van de sauna is het belangrijk de stappen in de saunagang precies te volgen. De temperatuur in de sauna wordt gecreërd door de sauna-kachel. Er bestaan twee types sauna-kachel; electrisch en houtgestookt. Er bestaan veel verschillen tussen kachels en een juist advies hierin is zeer belangrijk

ONE S

One S, ontworpen voor maximale functionaliteit. Materialen van uitzonderlijke kwaliteit: sauna van Canadees hemlock. ESS – Effegibi Sound System, waarmee de muziek rechtstreeks vanaf het eigen toestel kan worden bediend.
n een sauna kunnen temperaturen van 100°C worden bereikt. Door de lage luchtvochtigheid zorgt deze warmte ervoor dat de spieren gaan ontspannen en het lichaam zich gaat zuiveren. Verlos je van stress door het herontdekken van je innerlijke kalmte. In Finland zegt men: “Bouw eerst je sauna, daarna je huis.” Laat de sauna het kloppende hart van je dagelijkse welzijn zijn.

SKY CORNER

Deze lijn wordt gekenmerkt door een nog groter glasoppervlak. Het interieur van Sky Corner kan worden verrijkt met chromotherapie en leds onder de bank.
finse sauna hoekmodel op maat voor thuis effegib italiaans design Gemaakt van hoogwaardig Canadees hemlock en hoogrendementsglas van 10 mm. Een bijzonder groot glasoppervlak: voorwand, deur, plafond en zijwand. Grote veelzijdigheid, ideaal voor uitvoeringen op maat.

SKY

Sky condenseert alle innovaties die zijn geïntroduceerd met eerdere producten. Wat Sky zo speciaal maakt, is de bijna totale transparantie: de voorkant en een deel van het plafond zijn in 8 mm gehard glas met lage emissie. Vervaagt de randen tussen binnen en buiten. De deur reikt tot aan het plafond en kan worden versierd met houten panelen.
maatwerk finse sauna Italiaans design

AIR

De innovatieve Air-collectie, ontworpen door Talocci Design voor Effegibi, heeft twee specifieke kenmerken die het van het klassieke beeld van de sauna onderscheiden: ten eerste zijn de banken en het platform opgehangen boven de grond, waardoor de sauna op de bestaande vloer kan worden geplaatst en ten tweede staat de kachel in een centrale positie zodat deze het brandpunt van de omgeving wordt, met de banken eromheen gerangschikt, die een eigentijdse inslag geven aan een oud ritueel waarbij de sauna een favoriete ontmoetingsplaats voor de gemeenschap was.
Exclusieve maatwerk finse sauna voor thuis

AUKI

AUKI, wat in het Fins "open"betekent, is de naam van de nieuwe lijn van sauna's bedacht door Talocci Ontwerp voor Effegibi. Het essentiële kenmerk is de basis van de traditionele Finse sauna's, gecombineerd met een modern design en een zeer innovatieve esthetiek en bouw. Volledig vervaardigd uit Canadese Hemlock, zonder knopen. Deze design Finse sauna  heeft een deur en glazen panelen die verticaal langs de gehele voorwand voorzien zijn.
effegibi auki sauna op maat

BIO-SAUNA

Met het gecombineerde systeem van Effegibi kan worden gekozen tussen biosauna, een middenweg tussen de Finse sauna en het mediterrane stoombad, en de traditionele sauna met temperaturen tot 100°C en een lage luchtvochtigheid.
Effegibi biosauna

Staat u op het punt een wellness te creëren in uw persoonlijk omgeving dan kunnen wij u daarin begeleiden in de keuze tot een maatwerksysteem, geheel aangepast aan uw wensen.

Wij hebben een professioneel bouwteam van vakmensen om tot een hoogwaardig eindresultaat te komen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in Effegibi dan kunt u ons contacten. Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

Design finse sauna effegibi

AIR

0,00
Luxe finse sauna thuis op maat effegibi auki 1

AUKI

0,00
Effegibi biosauna

BIO-SAUNA

0,00
Exclusieve sauna thuis op maat effegibi body love

BODYLOVE SAUNA

0,00
Luxe finse sauna thuis prijzen effegibi koko 1

KOKO

0,00
Design finse sauna home spa effegibi logica

LOGICA S

0,00
Design finse sauna op maat effegibi s one

ONE S

0,00
Design finse turkse sauna prijzen zelf maken effegibi sky 1

SKY

0,00
Design finse sauna thuis effegibi sky corner

SKY CORNER

0,00
Design sauna topkappi effegibi

TOPKAPI

0,00
Luxe finse sauna in walnotenhout japanse look

YOKU SAUNA

0,00