Top

Effegibi gecombineerde sauna en stoomcabine

Effegibi lanceert het eerste gecombineerde sauna- en Turks badsysteem dat stijl en wellness samenbrengt in één unieke spa-oplossing.

Het inrichten van complete spa-ruimtes voor uw huis, het assortiment van Effegibi combineert de twee tradities van de Finse sauna en de hamam tot een enkel systeem. De modellen zijn de perfecte balans tussen pure functionaliteit, tijdloze esthetiek en geavanceerde technologie omdat het de twee functies verenigt. Bovendien zorgen de veelzijdige personaliseringsopties ervoor dat de ontwerpen ideaal zijn voor huizen of andere omgevingen die geschikt zijn voor gezondheids- of schoonheidsverzorging.

Personaliseer uw sauna met een speciaal soort hout, een unieke stijlvolle afwerkingen die het kenmerk van de geschiedenis dragen.

 

COLLECTIE GECOMBINEERDE SAUNA'S  EN STOOMCABINES VAN EFFEGIBI


BODYLOVE

BodyLove-materialen zijn uiterst luxueus en innovatief, maar zijn tegelijkertijd gebonden aan de sauna- en hamamtraditie en stimuleren de perceptie van de spa-ruimte als een omgeving die perfect past in de omgeving.

 

De wanden van de sauna kunnen worden geleverd met warmtebehandeld massief hout, bijna met een "gerookte" smaak, met een ongewone en eigentijdse textuur. Hammam-materialen zoals keramiek en grès-porselein zijn ook zeer aangenaam en comfortabel voor onze huid wanneer u geniet van de unieke stoomervaring


luxe gecombineerde sauna en hammam of stoomcabine. De bodylove van Effegibi, high-end Italiaans design

LOGICA


Een sauna en een Turks bad in een eenheid verbonden door een stijlvolle doucheruimte. Logica beschikt over alle functies van een complete thuis spa.

Standaard in alle effebigi-spa-omgevingen, biedt de 'logica' de voordelen van kleurentherapie - een belangrijk ingrediënt voor ons welzijn. Door middel van plafond- en wandarmaturen zijn de installaties volledig aanpasbaar om verschillende kleurenreeksen aan te bieden, van een opwindende rode tot een vrolijke sinaasappel, of een rustgevende groene tot een inspirerende paarse kleur. Bovendien bevat het ontwerp het exclusieve effegibi-geluidssysteem, waarmee muziek wordt afgespeeld via een tablet of smartphone.
Het stoombad: de kwaliteit en dichtheid van de stoom geproduceerd door het Effegibi-systeem maakt het Turkse bad een uiterst plezierige ervaring. ESS is beschikbaar op iOS.


LOGICA SH

De energie van water en vuur. Met de Logica Sauna van Effegibi wordt de sauna omgetoverd tot een echt spa-centrum. Het ritueel van de sauna wordt aangevuld met een doucheruimte, nauwkeurig ontworpen om de Finse traditie te respecteren. Droge hitte gevolgd door een verkwikkende straal koud water heeft een verfrissend, verjongend effect op zowel lichaam als geest.
De Finse sauna is gezond voor uw lichaam en geest. Maar om de juiste effecten te behalen en optimaal te kunnen genieten van de sauna is het belangrijk de stappen in de saunagang precies te volgen. De temperatuur in de sauna wordt gecreërd door de sauna-kachel. Er bestaan twee types sauna-kachel; electrisch en houtgestookt. Er bestaan veel verschillen tussen kachels en een juist advies hierin is zeer belangrijk

ONE S

One S, ontworpen voor maximale functionaliteit. Materialen van uitzonderlijke kwaliteit: sauna van Canadees hemlock. ESS – Effegibi Sound System, waarmee de muziek rechtstreeks vanaf het eigen toestel kan worden bediend.
n een sauna kunnen temperaturen van 100°C worden bereikt. Door de lage luchtvochtigheid zorgt deze warmte ervoor dat de spieren gaan ontspannen en het lichaam zich gaat zuiveren. Verlos je van stress door het herontdekken van je innerlijke kalmte. In Finland zegt men: “Bouw eerst je sauna, daarna je huis.” Laat de sauna het kloppende hart van je dagelijkse welzijn zijn.

SKY CORNER

Deze lijn wordt gekenmerkt door een nog groter glasoppervlak. Het interieur van Sky Corner kan worden verrijkt met chromotherapie en leds onder de bank.
finse sauna hoekmodel op maat voor thuis effegib italiaans design Gemaakt van hoogwaardig Canadees hemlock en hoogrendementsglas van 10 mm. Een bijzonder groot glasoppervlak: voorwand, deur, plafond en zijwand. Grote veelzijdigheid, ideaal voor uitvoeringen op maat.

SKY

Sky condenseert alle innovaties die zijn geïntroduceerd met eerdere producten. Wat Sky zo speciaal maakt, is de bijna totale transparantie: de voorkant en een deel van het plafond zijn in 8 mm gehard glas met lage emissie. Vervaagt de randen tussen binnen en buiten. De deur reikt tot aan het plafond en kan worden versierd met houten panelen

Finse sauna en stoomcabine combinatie italiaans design effegibi

BODYLOVE SAUNA&HAMMAM COMBI

0,00
Design sauna turks bad op maat effegibi

LOGICA SH

0,00
Design sauna topkappi effegibi

TOPKAPI

0,00