ontspannende wellness

EFFE design hammam

De perfecte Hammam wordt bereikt wanneer de stoom het mogelijk maakt om een temperatuur boven de 40°C te halen. Bij de generatoren van Effegibi kan de temperatuur gezet worden tussen 42 en 48°C en ze garanderen een gelijkmatige warmteverdeling in het Turkse bad.

Design stoomcabine Topkapi

Turkse stoombad Topkapi van Effegibi wordt op maat gemaakt. Met design dat traditie en hi-tech innovatie combineert

Het Italiaanse design merk Effegibi of EFFE biedt de mooiste hammams of stoomcabines voor privé-interieurs en professionele wellness omgevingen

De voordelen van een stoomcabine zijn eindeloos. Bij een druk bestaan is het ook nodig de geest en het lichaam in balans te laten komen. De ideale oplossing is om een wellness plek te creëren in uw huis.
De stoomcabines van het Italiaanse luxe merk Effegibi worden geheel op maat gemaakt voor iedere ruimte in het huis.
Een van de sterke punten van Effegibi is de topkwaliteit van haar technologische, steeds geavanceerde oplossingen, die garant staan voor energiezuinige, onderhoudsvriendelijke producten van gecertificeerde kwaliteit met een lange levensduur.

Getuige daarvan is ook de Nuvola Smart Power, de nieuwste stoomgenerator: een hoogontwikkeld en gebruikersvriendelijk product dat ontworpen is om een perfecte hammam-ervaring te bieden.

Positieve effecten stoombad

luxe stoomcabine in steen op maat exclusief italiaans design effigibi bodylove
Bodylove H

Het stoombad heeft vanwege zijn heilzame werking aangetoond één van de beste methoden te zijn voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid.

Water is gelijk aan gezondheid, ook wanneer het zich in de vorm van een wolk van stoom bevindt die het lichaam omhult. In verafgelegen dagen werd dit geheim ontdekt door de oude Grieken, Romeinen en al die volkeren uit het Midden-Oosten die van het Turkse bad een filosofie maakten van het leven. In tegenstelling tot de sauna, bereikt de luchtvochtigheid van een stoombad 100% en is de temperatuur nooit hoger dan 48 ° C.

Zittend op marmer of natuursteen, gehuld in een ongrijpbare mist, inhaleert u de warme stoom, verzacht de longen en het zweet voert alle gifstoffen weg. Het heeft een heilzame werking op zowel het lichaam als de geest.

Biosauna

De Biosauna is daarentegen een sauna met temperaturen tussen de 50 en 60°C en een luchtvochtigheid van 60-70%. Dankzij de ingebouwde verdamper kan door de gewenste temperatuur in te stellen een perfecte balans van warmte en luchtvochtigheid worden gecreëerd.

Met het gecombineerde systeem van Effegibi kan worden gekozen tussen biosauna, een middenweg tussen de Finse sauna en het mediterrane stoombad, en de traditionele sauna met temperaturen tot 100°C en een lage luchtvochtigheid

Fitbox

Collectie design stoomcabines hammams van Effegibi

Een lijn van hammams die professionele prestaties leveren, compleet met douche- en kleurentherapie, de ideale aanvulling op een badkamer in huis met een eigen spa.

De Effegibi-technologie garandeert alleen de beste stoomkwaliteit en ongeëvenaarde duurzaamheid. Elke Effegibi Hammam-cabine is verkrijgbaar in verschillende maten en kan op maat worden gemaakt volgens de specificaties van de klant.

Het perfecte Turkse bad wordt gecreëerd door stoom met een optimale dichtheid die constant blijft in de tijd, met een temperatuur van meer dan 40 ° C. Alle Effe Hammam stoomgeneratoren hebben een gespecificeerde stoomtemperatuur en -hoeveelheid om een ​​echt ontspannende, langdurige ervaring te garanderen.

BodyLove garandeert een stoomkwaliteit die ongeëvenaard is vanwege zijn dichtheid, temperatuur en hygiëne. De Hammam is uitgerust met de Nuvola Smart Power-stoomgenerator, het meest high-tech systeem op de markt.

Net als alle Effegibi-producten biedt BodyLove talloze personalisatiemogelijkheden voor de gebruikte materialen en de manier waarop ze worden samengevoegd om een ​​echte spa op maat te creëren.

luxe design stoomcabine met kleurentherapie effegibi bodylove
Bodylove H
luxe stoomcabine voor badkamer Effegibi hammam
Bodylove H

TOPKAPI

Marmer is de ster van de Topkapi net zoals het was in de meest luxueuze Hammams van Turkije van weleer. Dit verbazingwekkend resistente, duurzame materiaal voelt bijzonder goed aan bij het verder verbeteren van het plezier van uw Turkse bad.
Ontwerp door de Rodolfo Dordoni.

design stoomcabine op maat italiaans Effigibi topkapi
Topkapi
moderne stoomcabine op maat italiaans design effegibi topkapi
Topkapi

Logica H combineert de magie van het Turkse bad met een doucheruimte in een enkel product dat een geweldig hoekje zal worden van het dagelijkse welzijn.

Aquasteam, de beste stoomgeneratietechnologie op de markt. Materialen van topkwaliteit: tegels in 3,5 mm Slimtech® gelamineerd grès-porselein, 8 mm deuren van gehard glas.
Verkrijgbaar in drie standaardafwerkingen of met gepersonaliseerde kleurenschema’s. Het Effe LED-verlichte bedieningspaneel zorgt ervoor dat de symbolen perfect zichtbaar zijn tijdens het stoombad.

hammam_hamam_op_maat_thuis_effegibi_1
Logica H
luxe hammam thuis op maat logica effegibi
Logica H

ONE H

Het interieur van de One Hammam stoomcabine is betegeld in zorgvuldig vervaardigd Slimtech® grès-porselein, zodat contact met de blote huid zorgt voor een warme, natuurlijke sensatie. One H, een slimme combinatie van esthetiek en technologie.

De One H gebruikt een Aquasteam 45 stoomgenerator, voor totale stoomdichtheid en hygiënecontrole. ESS – Effe Sound System levert muziek vanaf uw eigen apparaat. Verkrijgbaar in drie standaard afwerkingen of met een persoonlijk kleurenschema.
Uiterst veelzijdig, ideaal voor locatie in een spa, sportschool of een privéwoning.

luxe_design_finse_sauna_turkse_hammam_of_maat_effegibi_h-one_1
One H
home spa stoomcabine standaardmaten effegibi One H
One H

H

Een lijn van luxe stoomcabines die professionele prestaties leveren, compleet met douche- en kleurentherapie, de ideale aanvulling op een badkamer in huis met een eigen spa.
Hammam compleet met douche en kleurentherapie. Aquasteam-stoomgeneratortechnologie voor maximale controle over de kwaliteit van uw stoom.

design eenpersoons stoomcabine op maat voor badkamer of wellness thuis effegibi H

Met het gecombineerde systeem van Effegibi kan worden gekozen tussen biosauna, een middenweg tussen de Finse sauna en het mediterrane stoombad, en de traditionele sauna met temperaturen tot 100°C en een lage luchtvochtigheid. 

design stoombad en sauna op maat effegibi bodylove
Bodylove

Stoom zuivert uw lichaam en reinigt uw huid tot diep in de poriën. Door de combinatie van warmte en stoom verwijden uw bloedvaten zich; er ontstaat een betere doorbloeding en uw lichaam krijgt meer zuurstof. Stomen in een stoomcabine heeft een vochtinbrengende werking en verhoogt de interne lichaamstemperatuur.

De hete waterdamp in de stoomcabine maakt dat de luchtwegen vrijkomen en is dus ideaal bij verkoudheid, longontsteking, bronchitis, hoest en heesheid. Voor carapatiënten en bij vastzittend bronchiaal slijm wordt stomen zeer aanbevolen omdat er tot 7 maal meer zuurstof naar de longen wordt toegevoerd.  Uw spierstelsel ontspant, de elasticiteit van het bindweefsel verhoogt en verkrampte spieren ontspannen. Tevens zal een stoombad licht reumatische aandoeningen verzachten en de spier- en gewrichtsmobiliteit verhogen. Tevens heeft een stoombad gunstige effecten bij menstruatiepijn en reinigt het chronische verstoppingen van kaak-, neus- en voorhoofdsholten.  Door het kalmerende effect op de ademhalingsspieren, en door de toename van zuurstof in het bloed zult u zich veel fitter gaan voelen. Als u de stoom- en reinigingskuur afsluit met een koude massagedouche, voelt u zich weer als herboren.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Effegibi

Stoomgeneratoren

Effegibi

Minipool

Effegibi

Spa project
Take a peek inside our Wonderworld

Check out our work

Contact

Noctum is een interieurstudio voor exclusief hedendaags (Italiaans) interieurdesign voor iedere ruimte van uw project. Een woonkamer, keuken of badkamer maar ook de totale inrichting, voor zowel particuliere als projectmatige klanten. Van tekentafel tot levering en installatie. 
Wij zijn gevestigd in de levendige area van het Rotterdamse kunst- en cultuurgebied: het Witte de Withkwartier.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe deursystemen, maatwerkmeubels, badkamers, keukens en wellness, welke u op onze website aantreft, vertegenwoordigt het allerbeste in het exclusieve Italiaanse design.

Naast onze liefde voor interieurarchitectuur is onze studio op gezette tijden een galerie waar jong talent de mogelijkheid krijgt te exposeren.

Telefoon: 010 2233820
Email: info@noctum.nl
Kromme Elleboog 35, 3012 VM Rotterdam
TUESDAY-FRIDAY 10:00 - 17:00, SAT 10:00 - 17:00
buiten kantoortijden ook mogelijk.
wij werken op afspraak.