Top

AGAPE Bjhon 1-1

  • Design vrijstaande wastafel waskom agape
0,00
  stuk


AGAPE Bjhon 1-1

Fabrikant Agape

Deze wastafel serie komt voort uit het project voor de klassieke tuinplanters ontworpen door Angelo Mangiarotti in1970, verkrijgbaar in wit Cristalplant biobased of marmer. Sculpturale ontwerpen met afgeknotte kegelvorm kolom met daarin de centrale afvoerpijp,ondersteunen twee verschillende bekkenvormen.
Voor singulier gebruik kunnen ze op de Flat XL en Evoluzione serie worden geplaatst.
Bjhon kan overal worden geplaatst waar u maar wilt, dankzij de geïntegreerde afvoer in de kolom, en de mogelijkheid van het aanbrengen op het blad. Het past naadloos in talloze verschillende stijlen en instellingen, in beide versies van het bekken, en in beide materialen: van de zuiverheid van marmer tot fraai geaderd steen. Het kan ook vrij worden gecombineerd met verschillende kranen en fittingen, zowel vrijstaand of wandmontage, om een unieke sfeer te creëren elke keer weer.

Levertijd: 3-5 weken.
Agape catalogus 

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code