GET INSPIRED

Agape design wastafel CUBE uitgevoerd in natuurlijk bruin, donker eiken of teak waterdicht Het bassin is 13 cm diep en het onderste gedeelte verbergt de sifon. De kwaliteit van de materialen wordt benadrukt door de detaillering van de verbindingen tussen

SKU 9434761

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

AGAPE Cube WASTAFEL

Fabrikant Agape

Agape design wastafel CUBE uitgevoerd in natuurlijk bruin, donker eiken of teak waterdicht
Het bassin is 13 cm diep en het onderste gedeelte verbergt de sifon. De kwaliteit van de materialen wordt benadrukt door de detaillering van de verbindingen tussen de verschillende delen. Gemaakt van waterdicht multiplex berken multiplex, met licht, medium, donker eiken of teak fineer.

Afmetingen cm 40 x 40d x 50h -. 15 “3/4 x 15” 3/4 x 19 “5/8 Gewicht 15 kg – 33,1 kg
Levertijd: 3-5 weken.
Technische info
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een ge&iumlntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes ge&iumlnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape’s producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende “Design Plus” awards, en producten die op de shortlist voor de ADI “Premio Compasso d’Oro” vertegenwoordigd waren.