Top

AGAPE 815

  • Design wastafel in corian agape flat 815
  • Flatxl plus 815 2
  • Marmer wastafel agape dsc 6558 b2 cut
  • Design rechthoekige wastafel in marmer a
  • Wastafel agape flat xl plus rt 815 doppi
0,00
  stuk


AGAPE 815 WASTAFEL

Fabrikant Agape

Het project 815 is groter dankzij de nieuwe muur gemonteerde versie. De asymmetrische vorm van de wastafel bepaalt een comfortabel blad en is ontworpen naar het beeld van de natuurlijke erosie van het oppervlak door het water druppels. Verkrijgbaar in wit Carrara marmer en gepolijst of mat Ceramilux afwerking.
Verkrijgbaar in wit Carrara marmer of Cristalplant biobased, in twee maten (80 cm en 100 cm)

Levertijd: 3-5 weken.
Agape catalogus 

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code