Top

AGAPE IN OUT 02

  • Design ronde vrijstaande wastafel agape in out
  • Moderne vrijstaande wastafel in exmar agape in out
  • Vrijstaande fontein wastafel agape in out washbasin
  • Agape in out washbasin wastafel
0,00
  stuk


AGAPE IN OUT 02 VRIJSTAANDE WASTAFEL

Fabrikant Agape

De Agape In Out vrijstaande wastafel is volledig gemaakt in wit Exmar.
Kenmerkend aan deze design wastafel de grote ronde kom omringd door een dunne rand  Minimalistisch qua vormgeving. De In - Out wastafel is verkrijgbaar in verschillende versies: wandmontage, hoek , vrijstaand, op een top of verzonken.
De In Out wastafel is goed te combineren met de Flat en Evoluzione serie bladen welke de gelegenheid bieden speciale oplossingen te bedenken. 


Levertijd: 3-5 weken.
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code