Top

AGAPE CARTESIO W

  • Design vrijstaand ligbad agape cartesio
  • Vrijstaand ligbad met legplanken agape cartesio
  • Luxe badkamer italiaans design agape cartesio
  • Agape cartesio ligbad
  • Agape cartesio modern bad cristalplant
0,00
  stuk


AGAPE CARTESIO W

Fabrikant Agape

Agape Cartesio vrijstaand, rechthoekig ligbad. Afwerking wit cristalplant. Buitenzijden in naturel, medium of donker eiken. Ook mogelijk in teak. De Cartesio baden zijn beschikbaar met zijpanelen in diverse varianten. Tevens is de toepassing van legplanken mogelijk.


Capaciteit: 306 lt.
Gewicht: 150 kg.
Afmeting: cm 182 x 76p x 55h

Levertijd: 3-5 weken
Agape catalogus

Informatie: Dit product van Agape kunt U bestellen via onze studio. Voor meer info kunt u ons hier mailen of bel 010-2233820

Voor een persoonlijk vrijblijvend interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Wij werken op afspraak.

Noctum Projecten presenteert de volledige collectie van AGAPE. 
De rol van Agape als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen van de producten  te reageren op de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Agape's producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en de kwaliteit ervan wordt verder bevestigd door de vele prijzen welke het bedrijf door de jaren heen heeft gewonnen, namelijk de verschillende "Design Plus" awards, en producten die op de shortlist voor de ADI "Premio Compasso d'Oro" vertegenwoordigd waren.

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code