GET INSPIRED

Een fraaie stalen taatsdeur geeft visueel een ruimtelijk effect aan de ruimte. De hoeveelheid aan glas zorgt voor een grote lichtinval. In de afbeeldingsgalerij boven treft u een impressie aan van de mogelijkheden. Dit is maar een voorbeeld. De deuren zij

SKU 11228681

Bel 010 2233820 of mail naar info@noctum.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om u te laten informeren over de producten uit onze collectie (ook mogelijk buiten kantoortijden).
Wij werken in Nederland en ver daarbuiten. 

Moderne industriele taatsdeuren

Een fraaie stalen taatsdeur geeft visueel een ruimtelijk effect aan de ruimte. De hoeveelheid aan glas zorgt voor een grote lichtinval.
In de afbeeldingsgalerij boven treft u een impressie aan van de mogelijkheden. Dit is maar een voorbeeld. De deuren zijn geheel naar eigen smaak te ontwerpen. 

Zelf ontwerpen

Een glazen taatdeur heeft weliswaar een industrieel karakter qua uiterlijk maar past zeer goed in een landelijke of moderne setting.

De combinatie van staal en glas maken van deze deuren een bijzonder fraai geheel en de keuze de deuren uit te laten voeren in de eigen gewenst uitvoering, kan deze deur bestempeld worden als een veelzijdig element. Zelf de keuze bepalen qua kleurafwerking of uitvoering m.b.t. verdeling van hoeveelheid glazen vlakken. Keuze uit dunne stalen profielen of juist robuust staal.
Deze stalen deuren zijn geheel naar eigen inzicht samen te stellen.

Taatsdeur of draaideur 

De keuze voor een taatsdeur of draaideur is aan u. Wat zijn uw functionele eisen.
Voor de taatsdeuren wordt gebruikt gemaakt van het Frits Jurgenssysteem.
FritsJurgens levert &rsquos werelds meest innovatieve taatsdeursysteem dat in de deur in plaats van in de vloer bevestigd wordt. Deze kosten- en tijdbesparende constructie maakt het mogelijk om altijd en overal, inclusief in bestaande bouw, taatsdeuren te monteren.

Architectonisch vormgegeven stalen binnendeuren op maat gemaakt voor een luxe invulling van uw woon- of werkruimte. Noctum Interieuren biedt een scala aan mogelijkheden aan welke tegemoetkomen aan uw eigen stijlkenmerken.

Meer informatie

Bent u geinspireerd geraakt en zou u graag meer informatie ontvangen dan bent u van harte welkom in onze studio. Tevens is het mogelijk dat wij op locatie langskomen om de mogelijkheden samen met u te bekijken.
Bel ons 010-2233820 of mail ons hier
Wij zijn geopend op afspraak.