Top

Silent Gliss Gordijnrails

Gordijnrails handbediend
Silent Gliss biedt de grootste collectie handbediende gordijnrailsystemen die op de markt beschikbaar is, van kleine en discrete plafond bevestigingsprofielen voor vitrages tot sterke en robuuste systemen voor zware gordijnen.
 
* Subtiel en elegant.
* Efficiënte, soepele en stille bediening.
* Duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
* Geschikt voor projectmatige en particuliere toepassingen.Gordijnrails koordbediend
Silent Gliss biedt de grootste collectie met koordbediende systemen. De collectie varieert van smalle lichte profielen tot zeer zware efficiënte podiumsystemen, die geschikt zijn om gordijnen over lengtes van meer dan 30 m en van meer dan 50 kg te dragen.
 
De koorden lopen door afzonderlijke omsloten kanalen, zodat zij niet los of door de war kunnen raken, dit is vooral in gebogen situaties van belang.
 
Door gebruik te maken van een koordbediening, voorkomt u dat gordijnen vies worden door aanrakingen met de handen. Het is de perfecte oplossing voor toepassingen in zowel de huiselijke als zakelijke omgeving.Gordijnrails electrisch bediend
Grote ramen en glazen ruimtes zijn populairder dan ooit. Voor dit type ramen of voor moeilijk te bereiken locaties bieden de Silent Gliss elektrisch aangestuurde gordijnrailsystemen de perfecte oplossing. Een uitgebreid aanbod met programmeeropties voor meervoudige bediening, gelijktijdige bediening, individuele bediening of in groepen, completeert de range.
 
De elektrische systemen kunnen worden geïntegreerd in moderne 'faciliteits-management-systemen' en zijn zo ontworpen dat zij gebogen kunnen worden toegepast.Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak.

Images