Top

effegibi s+h twin

S+H Twin

Wilt u een sauna en een Turks bad samenbrengen in een mooi ontwerp te brengen dan is de S + H Twin van Effegibi de oplossing met top functionele normen om uw droom waar te maken.
Sauna's en Turkse baden hebben dezelfde voordelen , maar hun oorsprong en de manier waarop ze werken zijn zeer verschillend.
De voordelen van de Finse sauna, afkomstig uit Scandinavië , worden gegenereerd door een bad van warme, droge lucht. Door de lage luchtvochtigheid ( 20-30 % ) kan het lichaam van de temperatuur  genieten tot 100 °, wat leidt tot  natuurlijk zweten en het lichaam bevrijdt van toxines en onzuiverheden.
Natuurlijk hout is het enige materiaal dat geschikt is voor deze sauna  omdat de fysische eigenschappen het in staat te stellen de warmte schommelingen van de sauna te weerstaan ​​en het een veilige manier is wanneer ze in contact komt met de huid.
Het Turkse bad, afkomstig uit de Middellandse Zee, maakt gebruik van een hoge luchtvochtigheid ( 100 % ) dus lagere temperaturen ( max. 46 ° ) omstandigheden welke voor een stoombad echt ontspannen en regenererend werken.
 Natuurlijke materialen, zoals marmer en steen, werden oorspronkelijk gebruikt voor het interieur van deze omgeving , een traditie die Effegibi door heeft getrokken naar haar ontwerpen.

Voor technisch vragen en ondersteuning alsmede prijzen kunt u contact opnemen met onze studio. Wij werken op afspraak.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend op locatie langs te komen voor technisch/bouwkundig advies en inmeten.
@