Top

Rimadesio Zen

  • Rimadesio zen design glazen deur
  • Rimadesio zen design glazen deur op maat
  • Rimadesio zen design glazen deur op maat 1
0,00
  stuk


De Rimadesio zen binnendeur is ontworpen voor zowel prive als professionele architectonische omgevingen.  

 

Rimadesio Zen is een kozijnloze design deur .Verkrijgbaar in zowel push als pull uitvoering en als schuifdeur met sleutelslot of vergrendelpal.

Een kozijnloze designdeur, strak afgewerkt in de wand, met een sterke, duurzame constructie. Technisch zeer geavanceerd.


Palladio structuur en rete bronzo glas. 
Rimadesio zen binnendeur met rete bronzo glas en palladio gelakt structuur
Platino structuur en gesatineerd glas. 
Rimadesio zen deur met platino structuur en gesatineerd glas
moderne italiaanse design binnendeur op maat rimadesio zen. Zonder zichtbaar kozijn.
Rimadesio zen binnendeur met helder glas en zwart kader
Gepatenteerde S-vorm, ultradunne deurstijl in geëxtrudeerd aluminium . Het is mogelijk om de deur te installeren met een push of pull opening. Micrometrische aanpassing in de hoogte voor de aanpassing aan de dikte van de vloer. Deurkozijn in geëxtrudeerd aluminium. Randscharnier in siliconenrubber met een buitengewoon elastisch geheugen. Het zorgt voor een perfecte stille sluitende beweging.

Gelaagd of gehard glas van 8 mm dikte. Bovenste en onderste scharnieren in staal en brons. Verschuifbare koppeling in de deurstijl. Spuitgegoten satijnnikkel handvat, verkrijgbaar met sleutel of lever tumbler. Zen is uitgerust met een innovatief magnetisch slot, welke het traditionele slot vervangt.

Klik onderstaand voor details Zen:

        Technische data - contact ons
       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons


Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code