Top

Rimadesio Wind

Italiaanse maatwerk kasten voor een luxe inrichting van de woon- of werkomgeving


De Rimadesio Wind kast is een veelzijdige kast die zowel tegen de wand als vrijstaand in de ruimte toegepast kan worden als een fraaie ruimteverdeler.
Met de diverse optionele toepassing van het kleurgebruik en afwerking van het materiaal kan deze kast getransformeerd worden naar de ruimte waar het in geplaatst wordt.
Ook te gebruiken als TV-kast of keukenkast en de keuze om al dan niet laden- of kleurdeurkasten te gebruiken.

Indien u verdere technische of bouwkundige vragen heeft of DWG-tekeningen wenst te ontvangen dan kunt u via de mail contact met ons opnemen of bel 010-2233820.

Onze openingstijden: wij werken op afspraak of komen langs op locatie. Liever een afspraak buiten kantooruren? Geen probleem, wij hanteren flexibele tijden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. 


Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

Inspiratie
bronzo gelakt aluminium kast met ladenkasten 2 glazen achterpanelen
De structuur van de kast is in deze opstelling uitgevoerd in een koperkleur, de afwerking van het ladenblok en de vierkante modules is hoogglans moro gelakt glas.
moderne italiaanse vrijstaande wandkast op maat in aluminium en glas met ladeblokken
De Wind kast als onderdeel van de keuken. In deze compositie is de kast uitgevoerd in een caffe brown gelakte structuur.
luxe italiaanse keukenkast op maat
Rimadesio wind design boekenkast glazen

Rimadesio Wind 01

0,00
Design glazen boekenkast aluminium glas

Rimadesio Wind 02

0,00
Luxe minimalistische boekenkast in glas en aluminium als ruimteverdeler als tussenwand rimadesio wind

Rimadesio Wind 03

0,00