Top

rimadesio siparium schuifdeuren

Moderne steel look schuifdeuren of vouwdeuren op maatRimadesio Siparium is een systeem van scheidingswanden, vaste of schuifdeuren, met lineaire of vouwopening, draaideuren of schuifdeuren in de muur.
Rimadesio siparium schuifdeuren met vlakken
De panelen zijn altijd op maat gemaakt en kunnen worden bevestigd aan de wand, het plafond of volledig ingebouwd.
Rimadesio Siparium is volledig vervaardigd in aluminium. De maximale afmetingen van het paneel is  tot H 330 cm - W 150 cm. De aluminium omlijsting kan worden gepersonaliseerd in de volgende afwerking: blank aluminium, kersenhout, gebleekt eiken, Canaletto walnoot, eiken wengé gelakt en de sample laksoorten.
De uitstekende kwaliteit en veiligheid van het glas is een andere belangrijke eigenschap van Siparium: het glas, beschikbaar in 27 verschillende kleuren, is gelamineerd en beschikt als zodanig over een hoge breekweerstand; volgens de UNI-normen.
Het nieuwe vouwbare openingssysteem vertegenwoordigt de top van Rimadesio’s zoektocht naar vernieuwing. De panelen kunnen worden verpakt in slechts 12cm ruimte met een hoek van meer dan 90 °.
Een exclusief magnetisch sluitingssysteem garandeert een soepele en geluidloze bewegingen.
De kwaliteit en samenstelling van de vouwdeuren zorgen ervoor dat enorme afmetingen kunnen worden gerealiseerd. (tot 270 cm hoog - 100cm breed)
Alle Siparium modellen zijn gepatenteerd en gedeponeerd.

       Technische data - contact ons
        DWG-tekeningen - contact ons


Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers bieden zij zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

Inspiratie

Moderne schuifdeuren voor inloopkast met vlakverdeling Rimadesio Siparium
Design schuifdeuren wit aluminium vlakverdeling Rimadesio Siparium
Rimadesio Siparium
steel look schuifdeuren op maat gemaakt
luxe steel look deuren italiaans designRimadesio siparium schuifdeuren schuifpa 10

Rimadesio Siparium Draaideur

0,00
Rimadesio siparium schuifdeuren schuifpa 6

Rimadesio Siparium Harmonicadeuren

0,00
Rimadesio siparium schuifdeuren schuifpa 3

Rimadesio Siparium Schuifdeuren

0,00