Top

rimadesio projectinrichting

Rimadesio projectinrichter

Tijdens de 18-jarige geschiedenis van Noctum hebben contractuele orders een belangrijk onderdeel van ons werk gevormd. Dankzij onze kennis van luxe Italiaanse deursystemen, design meubilair, keukens, badkamers en aanverwante apparatuur, evenals grote ervaring met high-standard interieur implementatie, zijn wij in staat onze klanten te voorzien van een oplossing op maat geheel tegemoetkomend aan de individuele wensen en budgetten.

De deuren van Rimadesio staan erom bekend dat naast de fraaie vormgeving de deur ook voldoet aan de functionele eisen van de eindgebruiker.

Een perfect sluiting via een gepatenteerd systeem in combinatie met andere details maken deze deuren uitstekend voor de invulling van zakelijke projectimplementatie.


Noctum's werkwijze 

De filosofie van Noctum is gericht op turn-key totaalprojecten: advies, inrichten, leveren en complete montage.

Wij geven technisch totaaladvies aan architecten en projectontwikkelaars en kunnen dan ook vanaf de beginfase (tekentafel) van het projectontwerp een toegevoegde waarde zijn inzake de vertaling van de wensen en functionele invulling.


Een project kan alleen succesvol zijn op basis van een professionele, open en evenwichtige samenwerking binnen de opdrachtgever / architect / leverancier driehoek.
Deze rollen zijn onvervangbaar en cruciaal om een ​​uitzonderlijk en functioneel resultaat te bereiken.

 

Indien u onze partner bent in de rol van architect, klant of professionele interieurleverancier, dan zijn wij in staat onze diensten, leveringen en prijzen op u aan te passen, zodat u een optimale ondersteuning kunt verkrijgen bij uw project.
Dit kan variëren van projectkorting en de beste groothandelsprijzen, tot het verstrekken van niet-standaard ontwerpen of materialen en het vergelijken van prijsberekeningen.

Rimadesio studio "Noctum Interieurprojecten" tel 010-2233820 of mail naar info@noctum.nl

 

 


@