Top

Graphis light 26

Rimadesio Graphis light design schuifdeuren prijzen.
Prijs excl. 21% BTW en montage € 4.347,00
Optioneel: LED-verlichting

Graphis is een design schuifdeuren systeem met "dubbele beglazing" van twee glasplaten per paneel, wat zorgt voor een optimale geluidsisolatie. Verkrijgbaar in mat glas in de versies acid, grijs acid en oceaan blauw, glanzend gelakt glas in 12 exclusieve kleuren en in grijs reflecterend glas. Beide glazen panelen zijn mat gelakt aan de binnenzijde wat resulteert in een volkomen egale buitenoppervlakken. Om deze zelfde reden blijven de kleuren beschermd tegen stof, krassen en vocht, terwijl het onderhoud eenvoudig is. Een ander esthetisch karakteriserend kenmerk van de Graphis schuifdeur is de nieuwe handgreep met intrekbare grip. De panelen worden altijd op maat gemaakt, zowel in hoogte en breedte en kunnen tegen de wand of het plafond worden gemonteerd. In het geval van valse plafonds kunnen de Graphis schuifdeuren ook worden ingebouwd.

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.