Top

Rimadesio Moon deur

Moderne exclusieve kozijnloze binnendeur

 

Een ontwerp dat de totale integratie tussen deuren en muren, tussen meubelelementen en interieurarchitectuur realiseert. Een kwaliteit die voortkomt uit de specifieke profielen die de sluiter van de deur verbergen in de verbinding tussen het paneel en het frame.  

​Deze kozijnloze deur loopt exact evenwijdig aan de wand en kan worden geïnstalleerd in push of pull richting, wat een grote ontwerpvrijheid genereert. Een innovatief ontwerp, gekenmerkt door het exclusieve "S" vormig profiel welke het randprofiel verwijdert bij koppeling deurpaneel en deurstijl.

​De prachtige binnendeur is geheel uitgevoerd in gelakt glas.

Glazen uitvoering van de Moon deur
moderne gelakt glazen binnendeur zonder zichtbaar kozijn RImadesio Moon

Moon heeft een unieke, oversized deurklink in een basisvorm die het uiterlijk van de binnendeur completeert en steeds een accentfunctie geeft dankzij het glazen inzetstuk van dezelfde kleur als het paneel. Het ontwerp van de Rimadesio Moon deur is gepatenteerd.  

 

Deze binnendeur is beschikbaar in de standaardmaten met vier breedten, de hoogte is maximaal 300cm en kan op maat ingekort worden. Afwerking van deze deur kan uitgevoerd worden in de ecolorsystem van Rimadesio: gekleurd gelakt glas met een (gelakt)aluminium frame of de exclusieve lederen variant.   

De greep

Het element dat de deur kenmerkt, is de exclusief ontworpen deurklink. Het handvat, met gehard glas, leer of porseleinen inzetstuk, komt overeen met de afwerking van het paneel. Het gepolijste aluminium frame is alleen verkrijgbaar met lederen deur en handvat.  Leer wordt geleverd in 8 verschillende kleuren, met gecoördineerde katoenen stiksels. Moon is uitgerust met een innovatieve magnetische vergrendeling die het traditionele mechanische slot vervangt. Verschillende modellen met omstelknop en sleutel zijn beschikbaar voor zowel de draai- als de schuifdeurversie.   
detail greep met glazen inzetstuk

Dubbele draaideur

​Nu ook verkrijgbaar in de versie met dubbele draaideuren en met de nieuwe porseleinbekleding afwerking, Moon is een steeds veelzijdiger en exclusieve oplossing. Een deur die sinds het begin een lange reeks technische en esthetische innovaties heeft geconcentreerd: de totale vlakke wand, dankzij het dunne perimeterprofiel, de unieke handgreep, het innovatieve magnetische sluitsysteem en een gepatenteerd bevestigingssysteem voor een veilige en functionele sluiting van het vaste paneel.
Moderne dubbele openslaande binnendeuren op maat gemaakt. Italiaans design Rimadesio Moon ​

​Wat is gres porcellanato

​Gres porcellanato is een keramiekachtige soort van compacte en harde pasta. Een product door-en-door gekleurd en niet poreus. De zeer hoge krasbestendigheid is een van de meest opvallende kenmerken van gres porcellanato, de resistentie die het oppervlak heeft als er oppervlakken, materialen of dingen mee in contact komen.   
Design deur uitgevoerd in porcellanato gress. Rimadesio Moon

Lederen deur

​Met de Moon deur uitgevoerd in leder introduceert het Italiaanse high-end merk Rimadesio een ultra-luxe variant van deze gepatenteerde deur. Innovatief en oog voor detail zijn de keywords die deze deur uniek maken. Er is een keuze uit 8 tinten leder. 
Design lederen binnendeur met onzichtbaar kozijn Rimadesio Moon geheel op maat gemaakt. Italiaans design

Laksystemen

​Ecolorsystem is de naam die de exclusieve Rimadesio lakcollectie onderscheidt in matte en hoogglans afwerkingen, gerealiseerd op metalen, houten en kunststof onderdelen. Ecologische kleuren geproduceerd met uitsluitend waterverf van de nieuwste technologie.
Rimadesio moon deur afwerkmogelijkheden


Kozijnloze binnendeur

De glazen Moon deur loopt exact evenwijdig aan de wand  en kan worden geïnstalleerd in push of pull richting, wat een grote ontwerpvrijheid genereert .
Een innovatief ontwerp, gekenmerkt door het exclusieve "S" vormig profiel welke het randprofiel verwijdert bij koppeling deurpaneel en deurstijl.
Rimadesio Moon binnendeur is geheel uitgevoerd in gelakt glas.  Moon heeft een unieke, oversized deurklink in een basisvorm die het uiterlijk van de binnendeur completeert en steeds een accentfunctie geeft dankzij het glazen inzetstuk van dezelfde kleur als het paneel.

Rimadesio Moon is beschikbaar in de standaard maten met vier breedten, de hoogte kan op maat worden ingekort. De design binnendeur komt in het hele scala van Rimadesio’s Ecolorsystem”: gekleurd gelakt glas met aluminium frame, of in de exclusieve 'witte look " in melk wit gelakt glas en een wit gecoat aluminium frame.

De Moon deur is uitgerust met een innovatief magnetisch slot welke het traditionele slot vervangt. Het exclusieve handvat is een fundamentele primaire vorm, zeer groot in omvang, gekenmerkt door het glazen inzetstuk welke in de zelfde kleur is als het.
Het ontwerp van de Rimadesio Moon deur is gepatenteerd.

       Technische data - contact ons
       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers bieden zij zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

Inspiratie
Moderne witte hoogglans binnendoor met onzichtbaar kozijn
minimalistische mat zwarte glazen binnendeur op maat
italiaanse design glazen binnendeuren op maat
lederen binnendeuren op maat Italiaans design
moderne glazen vlakke binnendeuren met onzichtbaar kozijn


Rimadesio moon design deuren 12

Rimadesio Moon Deuren

0,00
Design deur in lederen  leer rimadesio l

Rimadesio Moon Deuren Leder

0,00
Dubbele binnendeuren op maat italiaans design

Rimadesio Moon dubbele draaideur

0,00