Top

rimadesio moon deuren

Rimadesio Moon Deur


Rimadesio Moon design binnendeur. Een fraaie design deur welke voorziet in de totale integratie tussen deur en muur. Een waarborg van exclusieve symbiose tussen architectuur en interieurinrichting.

Dubbele binnendeur Moon
Moderne dubbele openslaande binnendeuren op maat gemaakt. Italiaans design Rimadesio Moon

Glazen uitvoering van de Moon deur
moderne gelakt glazen binnendeur zonder zichtbaar kozijn RImadesio Moon
Lederen uitvoering Moon deur
Design lederen binnendeur met onzichtbaar kozijn Rimadesio Moon geheel op maat gemaakt. Italiaans design
Moon deur uitgevoerd in porcellanato gres
Design deur uitgevoerd in porcellanato gress. Rimadesio Moon

Kozijnloze binnendeur

De glazen Moon deur loopt exact evenwijdig aan de wand  en kan worden geïnstalleerd in push of pull richting, wat een grote ontwerpvrijheid genereert .
Een innovatief ontwerp, gekenmerkt door het exclusieve "S" vormig profiel welke het randprofiel verwijdert bij koppeling deurpaneel en deurstijl.
Rimadesio Moon binnendeur is geheel uitgevoerd in gelakt glas.  Moon heeft een unieke, oversized deurklink in een basisvorm die het uiterlijk van de binnendeur completeert en steeds een accentfunctie geeft dankzij het glazen inzetstuk van dezelfde kleur als het paneel.

Rimadesio Moon is beschikbaar in de standaard maten met vier breedten, de hoogte kan op maat worden ingekort. De design binnendeur komt in het hele scala van Rimadesio’s Ecolorsystem”: gekleurd gelakt glas met aluminium frame, of in de exclusieve 'witte look " in melk wit gelakt glas en een wit gecoat aluminium frame.

De Moon deur is uitgerust met een innovatief magnetisch slot welke het traditionele slot vervangt. Het exclusieve handvat is een fundamentele primaire vorm, zeer groot in omvang, gekenmerkt door het glazen inzetstuk welke in de zelfde kleur is als het.
Het ontwerp van de Rimadesio Moon deur is gepatenteerd.

Afwerkingsmogelijkheden 
Rimadesio moon deur afwerkmogelijkheden

       Technische data - contact ons
       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers bieden zij zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

@