Top

Rimadesio Link+ deur

Het exclusieve chromatische assortiment van Rimadesio en de op maat gemaakte afmetingen zijn bedoeld om een nieuw concept van meubeldesign te dienen, waarbij elk architecturaal element volledig is aangepast en een hoge stilistische samenhang biedt
Moderne glazen binnendeur op maat in mat gelakt glas
Een project dat alle mogelijkheden van de gelakte glazen deur biedt, gekenmerkt door de 36 exclusieve kleuren van de Rimadesio-collectie en porselein, verkrijgbaar in crème- en mokka-afwerkingen.
Een dun aluminium profiel bepaalt de omtrek van een puur oppervlak dat leeft op reflecties en de kracht van kleuren. Link + is uitgerust met het slotsysteem met de magnetische sluiting, een innovatief systeem gepatenteerd door Rimadesio, dat stilte en betrouwbaarheid mogelijk maakt.

Handgrepen zijn verkrijgbaar in de swing- en pocketversie: een belangrijke esthetische eigenschap is de totale integratie tussen het handvatblok en het glaspaneel, die een uniek en ononderbroken oppervlak creëren.
Link + is ook verkrijgbaar in een slanke versie, gekenmerkt door een ultradunne deurpost.

Rimadesio onderzoekt het thema van dubbele deuren door het combineren van veelzijdige formaten en esthetisch onderzoek. De dubbele link + deur is verkrijgbaar in standaardafmetingen of kan op maat worden gemaakt, waardoor maximale ontwerpvrijheid wordt gegarandeerd. In de slanke versie wordt Link + een puur oppervlak van gelakt glas met een hoge esthetische impact.
moderne dubbele wit glazen binnendeuren op maat
Het voortdurende stilistische onderzoek van Rimadesio heeft geleid tot de creatie van een ultradunne deurstijl die een superieure esthetische kwaliteit garandeert en de zuivere glazen oppervlakken valoriseert.

De exclusieve Slim jamb is ontworpen om zichzelf aan te passen aan contraframes voor Scrigno Essential en Eclisse Syntesis schuifdeuren.

Belangrijkste kenmerken:
 • Speciaal gemaakt.
 • Telescopische deurstijl voor draaideuren in geëxtrudeerd aluminium. Verkrijgbaar in standaard of slanke versies, voor een totale uitbreiding van tussen 75 en 270 mm
 • Frame in geëxtrudeerd aluminium
 • Deurpaneel met dubbel gehard glas of in porselein, 4 + 4 mm dikte
 • Gepatenteerd telescopisch stelprofiel en glijprofiel in geëxtrudeerd aluminium.
 • Gietaluminium handvat, verkrijgbaar met sleutel of draaiplug. Verkrijgbaar als enkele of dubbele schuifdeur voor pocketsystemen. Volledig intrekbaar, toegankelijk pocket systeem.
 • Zachte bewegingsrem om soepele en stille bewegingen te garanderen bij het sluiten.
 • Gepatenteerd onzichtbaar scharnier. Bovenste en onderste scharnieren in staal en brons om een minimale slijtage in de tijd te garanderen.
 • Minder montagetijd en mogelijkheid om de openingsrichting te wijzigen zonder verdere wijzigingen, dankzij het intrekbare veersysteem, exclusiviteit van Rimadesio
 • Deur met bovenlichtplaat verkrijgbaar tot 3350mm
 • Dubbele deuren tot en met hoogte van 2600mm
       Technische data - contact ons

       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.

Rimadesio link01

Rimadesio Link+ Deuren

0,00
Design dubbele deuren rimadesio link 2

Rimadesio Link+ Dubbele Draaideur

0,00
Design glazen schuifdeur op maat rimades

Rimadesio Link+ Pocket Schuifdeur

0,00