Top

rimadesio flat tafel

De Flat (bureau) tafel is ontworpen voor professionele werkruimtes met een geëxtrudeerde aluminium structuur en gelakt glazen blad. De Flat tafel biedt configuraties met werkruimte aan de kopse kant en zijkant en een breed scala aan specifieke toepassingsmogelijkheden en accessoires. Het voorstel maakt het mogelijk om te voldoen aan de typische behoeften van de nieuwe werkgebieden en biedt praktische en functionele oplossingen voor elke bedrijfsomstandigheid.

 

Flat is een verzameling modulaire tafels, gemaakt met een aluminiumstructuur en een glazen of houten blad. Beschikbaar in verschillende maten, zowel vierkant als rechthoekig en met verschillende dieptes, Flat is een meubelstuk met een geweldige visuele impact.

De aluminium structuur is verkrijgbaar als afgewerkt 16 melkwit, 14 bruin, 13 zwart of 30 aluminium of gelakt met Ecolorsystem-kleuren of geborsteld in verschillende tinten. Het bovenste, belangrijkste element van het systeem is verkrijgbaar in mat of glanzend gelakt glas met Ecolorsystem-kleuren en in eikenhout, afgewerkt met 19 naturel of 27 zwart.


De Flat tafel als bureau in bianco neve glas
luxe italiaans kantoormeubilair
Flat tafel in cafe mat gelakt glas
vierkante gelakt glazen tafel italiaans design rimadesio flat

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.

Design zwart eiken eettafel geborsteld lood rimadesio flat table

Rimadesio Flat 02 zwart eiken

0,00
Design tafel met eiken blad vierkant rechthoekig rimadesio flat table

Rimadesio Flat 03 licht eiken

0,00
Design glazen tafel gelakt glas rimadesi 2

Rimadesio Flat 04 rechthoekig

0,00
Kantoormeubilair italiaans design rimadesio amsterdam

Rimadesio Flat 05 bureau

0,00