Top

rimadesio even

Rimadesio Even design binnendeur, verkrijgbaar zowel in de draaiversie als de pocket schuifdeur.
De dwarsprofielen aan beide zijden van de deur geven dit design een perfecte dubbelzijdige afwerking;  een oplossing bedacht als stilistische afronding van het reeds bestaande schuifdeursysteem Stripe.
De exclusieve greep, in dezelfde afwerking als de structuur is voorzien van het gepatenteerde magnetische Rimadesio slot.
Rimadesio Even is ontworpen om te o.a. de combineren met de Rimadesio Spin deuren.  Rimadesio Even is verkrijgbaar in de volgende glasafwerkingen: 1 Ecolorsystem glanzend gelakte kleuren en in transparante , neutrale en acid reflecterende glas . Het frame is in bruin of zwart aluminium uitgevoerd.
Deze design binnendeur wordt op maat gemaakt. Het vaste paneel is enkel beschikbaar zonder dwarsprofielen.


Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers bieden zij zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.