Top

Rimadesio Cover vrijstaand

Rimadesio Cover Vrijstaande garderobekast

Cover Freestanding is een systeem van modulaire garderobekasten met aluminium en glazen deuren met zij- en achterpanelen.

Foto: Cover vrijstaande compositie, structuur in piombo (lood) kleur, deuren, zij- en achterpanelen in transparant grijs glas.

Luxe op maat gemaakte vrijstaande glazen kledingkast met luxe kastinterieur Rimadesio Cover, Italiaans design

luxe vrijstaande kledingkast op maat in glas met design kastinterieur Rimadesio Cover

Ontworpen om aan alle functionele designeisen van de hedendaagse interieurs te voldoen. Dit fraaie kastensysteem maakt het mogelijk om lineaire en hoekcomposities te ontwerpen.

Een innovatief systeem welke het mogelijk maakt maakt om een ‚Äč‚Äčcompositie met een doorgang te creëren, met directe toegang tot de echte walk-in closet.


Belangrijkste kenmerken: 

  • Speciaal op maat gemaakt.
  • Vrijstaande eenheid.
  • Aluminium frame en glazen panelen.
  • Perfecte nivellering van de deuren, zelfs bij grote afmetingen.
  • Geïntegreerd intern LED-verlichtingssysteem.
  • Interne uitrusting: planken, hoekplanken, sokkels, kledinghangerstangen en hangende lades in hout, leder of glas.


Foto: vrijstaande Cover kast, Dolmen display systeem. Op de achtergrond de Sail schuifdeuren uitgevoerd in walnotenhout. Vooraan de Velaria schuifdeuren in aluminum netglas. 
design vrijstaande glazen garderobekast op maat Italiaans design Rimadesio Cover

Foto: Rimadesio cover kast vrijstaande structuur in aluminium platino, deuren, zij- en achterpanelen in reflecterend helder glas. vloerbasis en bovenkant in grijs melamine eiken, planken in transparant grijs glas, laden in dik melamine eiken.
Luxe vrijstaande Cover met glazen draaideuren. Exclusief Italiaans design van Rimadesio

 

De verfijnde afwerkingen, de trendy kleuren, de detaillering van de accessoires: Cover Freestanding van Rimadesio is een gecoördineerd project op 360 °, waarin elk element van de samenstelling bijdraagt aan een homogeen, gedetailleerd en elegant systeem.

 

De aluminium structuur is verkrijgbaar in vier afwerkingen (aluminium, zwart, bruin en gelakt piombo), de draaideuren in 74 glanzend en mat gehard glas van de Ecolorsystem serie, in 5 reflecterend glastinten en in alle transparante, geëtst en reflecterende glassoorten; in totaal zo een 90 afwerkingen.

Foto: hoekopstelling in grigio transparant glas. 
https://www.noctum.nl/nl/rimadesio-cover-vrijstaande-garderobekast-italiaans-design
Lees hier meer over de Rimadesio Cover Freestanding en de diverse uitvoeringsmogelijkheden.


Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.