Top

Rimadesio Cover kast 01

Prijs excl. 21% BTW en montage vanaf € 9.588,00

Afmeting 2700 * 2700 * D = 613,5
Structure : aluminium
Glas deur: bianco latte opaco
Glazen ladeblok op wielen : bianco latte opaco

Rimadesio Cover. Kastensysteem van draaideuren met multifunctionele interne inrichting.
Het Cover project draagt ​​bij aan Rimadesio’s concept van de inrichting van gebieden door het toepassen van producten die kunnen worden aangepast aan elke architectonische situatie, van particuliere tot professionele instellingen.
Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of, eventueel, nissen te transformeren in wandkasten.
Deze inloopkast of wandkast is leverbaar met eigen interne uitrusting welke geen wandmontage behoeft maar een rechtstreekse toepassing in de dragende structuur van de deuren.
De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kleerhangerstangen en ladeblokken.

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.