Top

Garderobekasten COVER

Luxe Italiaanse garderobekasten op maat


Inbouwkasten of vrijstaande kasten met draaideuren in transparant, gematteerd, reflecterend of mat/glossy gelakt glas.
Daarnaast is het mogelijk de deuren uit te voeren in keramiek. High end Italiaans design.
De Cover garderobekasten zijn maatwerkproducten en toe te passen in iedere willekeurige situatie zoals de inloopkast, een afsluitbare boekenkast,  maar ook om een niche af te sluiten. Geheel tegemoetkomend aan de hedendaagse moderne interieurarchitectuur.

Het COVER-systeem heeft geen achter- of zijwanden nodig, maar kan indien nodig in de compositie worden opgenomen. Het COVER-systeem kan muurnissen bedekken of eenvoudig de ruimte verdelen. Sommige van de COVER-secties kunnen worden gebruikt voor rekken of kasten, terwijl andere secties kunnen worden gebruikt als doorloopdeuren tussen twee delen van een kamer.


Vrijstaande kast met grijs transparant glas, glazen legplanken en lederen accessoires
Rimadesio cover kast, long island tafel en abacus inloopkast
Cover deuren in een nis met een aluminium bruine structuur en mat gelakt glas, kastinterieur van leder en hout.moderne garderobekast voor inbouw in niches of vrijstaand in glas met luxe interieurafwerking, Rimadesio Cover
Foto: vrijstaande cover kast als doorloopkast naar een andere ruimte. Meer info
luxe vrijstaande garderobekast uitgevoerd in glas, aluminium en hout met lederen accessoires. Rimadesio Cover  rimadesio cover vrijstaande garderobekast op maat
Een garderobekast als hoekopstelling met deuren afgewerkt in stof. Meerdere tinten stoffen zijn aanwezig in deze collectie.
Luxe hoekopstelling garderobekast met deuren afgewerkt in stof
Onderstaand de cover kast uitgevoerd als hoekmodel

moderne garderobekast in glas met lederen en houten kastinterieur Italiaans design Rimadesio Cover
luxe garderobekast in met glazen draaideuren hoekopstelling

Keramische porceleinlook deuren

De cover kast blijft zichzelf vernieuwen en is nu ook op aanvraag verkrijgbaar met deuren in GRES, een keramische afwerking.
moderne garderobekast ingebouwd in de wand met keramische draaideuren op maat gemaakt.
Cover kast ingebouwd in een niche. Op de voorgrond de Isola display kast met lades in notenhout. Rechts op de foto een opstelling van de Dress Bold inlooplast. Achterpaneel zijn bekleed met stof. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
Design inloopkasten op maat gemaakt Italiaanse luxe van Rimadesio
Exclusieve Italiaanse garderobekasten met ceramische deuren

Het COVER opslagsysteem combineert vele functies - het is geschikt voor gebruik als een kleedkamer voor een gang of slaapkamer, vitrines voor een woonkamer, een plank voor een bibliotheek, een studeerkamer of een kantoor. De locatie en het aantal schappen en laden van het COVER-systeem kunnen indien nodig worden gewijzigd.


Cover model als vrijstaande garderobe kast of vitrinekast


Rimadesio cover vrijstaande kledingkast in glas, leder en aluminium
De vrijstaande  cover met de glazen display Dolmen. 

Luxe vrijstaande glazen garderobekast en glazen vitrine display Rimadesio Cover en RImadesio Dolmen systeem

luxe italiaanse vrijstaande garderobekast op maat gemaakt.
De kast is verkrijgbaar met haar eigen interne behuizing welke geen wandbevestiging nodig heeft , aangezien het direct in de draagstructuur van de deur is geplaatst. De kastinrichting omvat grondunits, legplanken, , kledingstangen en (zwevende) ladeblokken.

Het systeem biedt een scala aan accessoires van 400 mm diep, gewijd aan de woonkamer en werkruimten. Het omvat planken, hoekplanken en zwevende ladenblokken met push opening. Ladenblokken zijn verkrijgbaar in de breedte 1100 mm, met de top afgewerkt in gelaagd glas. 
Exclusieve kledingkast in gelakt glas rimadesio cover vrijstaand

Het Cover systeem maakt het mogelijk om inloopkasten en niches volledig te realiseren en integreren in verschillende interieurs, zonder het gebruik van een grondrail. Beschikbaar met de aluminium structuur in melkwit bruin en de geanodiseerd aluminium afwerking. De greep (met of zonder slot) is in de deur ingebouwd en verkrijgbaar in dezelfde afwerking als de constructie.

De draaideuren zijn gemaakt van 4 mm dik gehard glas, verkrijgbaar in: transparant, reflecterend, geëtst, spiegel en mat, glanzend en reflex gelakt in de 74 Ecolorsystem kleuren.

Als tweede optie in keramiek, verkrijgbaar in twee kleuren crema en moka, voor een natuurlijk en materieel effect.

De Cover kast  is verkrijgbaar met een intern LED-verlichtingssysteem.

Kastinterieur garderobekast

De Cover en ook de overige inloopkasten uit de collectie van Rimadesio kunnen ingevuld worden met de meest waanzinnige accessoires. 
Diepe, ondiepe uittrekbare ladebakken in leder. Organizers met optioneel walnotenhout en een indeling voor zowel mannen als vrouwen. 
Uittrekbare broekrekken en ga zo maar door. U kunt de kast zo geheel naar eigen inzicht configureren. 
Geen interesse in leder? Geen nood, glas en hout is ook mogelijk.
moderne garderobekast met lades en organizers in leder afgewerkt.   luxe lederen lades en organizers voor garderobekast

Het geregenereerde leer, verkrijgbaar in de afwerking argilla en castoro, is echt natuurlijk leer, verkregen vanuit een recycling proces.

luxe kastinterieur garderobekast op maat Italiaans design Rimadesio Cover luxe italiaanse garderobekastinrichting in leder
Donker melamine ladenblok in combinatie met lederen lades en organizers.
Rimadesio Cover garderobekast op maat
Cover toegepast als onderdeel van de keuken
moderne italiaanse design keukenkasten op maat

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820


Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.