Top

Rimadesio Aura Taatsdeur

  • Design taatsdeuren glazen taatsdeuren op
  • Design taatsdeuren glazen taatsdeuren op 1
  • Rimadesio aura glazen deuren binnendeure
  • Rimadesio aura glazen deuren binnendeure 1
  • Rimadesio aura greep
0,00


Rimadesio Aura Taatsdeur

Rolgelagerde taatsdeuren Aura door Rimadesio gepresenteerd op de Salone del Mobile in Milaan, heeft een frame van aluminium en is verder volledig vervaardigd van gelakt glas.
 
Design taatsdeuren Aura, ontworpen door Giuseppe Bavuso, combineert strenge esthetiek met innovatieve functies.De taatsdeur sluit door middel van een nieuw en volkomen onzichtbaar magneetsysteem, zodat traditionele sloten niet nodig zijn. Hierdoor behoudt de deur zijn strakke en minimalistische uitstraling.
Rimadesio heeft de deuren voorzien van een geometrisch vormgegeven greep, met een front van gelakt glas, in dezelfde kleur als de deur.
Esthetisch hoogwaardig vanwege het toegepaste veiligheidsglas op een, in het vlak nagenoeg onzichtbaar aluminium frame.

       Technische data - contact ons
       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons

De deur en de greep kunnen ook worden geleverd in alle kleuren uit het Ecolorsystem van Rimadesio.


Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.


Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code