Top

Drankmeubel

Modern drankmeubel in glas met luxe kastinterieur in hout en leder


Architectuur en interieur design zijn harmonieus geïntegreerd. Dit is de filosofie achter het Rimadesio Alambra barmeubel , gekenmerkt door zijn bijzondere vormgeving van de deuren, in dezelfde stijl als de Stripe schuifdeuren en de Even draaideur. Het LED-verlichtingsysteem  is volledig geïntegreerd in de schappen en benadrukt hooguit de weergegeven items .

modern drankmeubel uitgevoerd notenhout en leder interieur en glazen deuren rimadesio alambra. Inclusief geintegreerde koelkast
Op bovenstaande afbeelding: Luxe barmeubel Alambra met structuur in palladio aluminium, deuren, zijpanelen en plank in transparant grijs glas, grijs spiegelglas achterpaneel, bovenpaneel in mat gelakt glas Palladio.
Kast ten behoeve van koelkast met open unit en deur in walnoot, top uitgevoerd in castoro leder vier Bakjes bedekt met castoro geregenereerd leer zijn ook beschikbaar.
Geïntegreerde LED-verlichting.

Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvend persoonlijk advies wenst kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, wandkasten, garderobekasten en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit aan.

Design bar kast meubel wandbar rimadesio alambra

Rimadesio Alambra barmeubel

0,00