Top

Paola Lenti Teatime

  • Paola lenti teatime design design sofa l
  • Paola lenti teatime design sofa luxe ban
  • Paola lenti teatime design sofa luxe ban 1
  • Paola lenti teatime design sofa luxe ban 2
0,00
  stuk


PAOLA LENTI TEATIME

Design: Francesco Rota

Fabrikant: Paola Lenti

Sofa's en fauteuils voor de exclusieve binnen- en buitenomgevingen.
De collectie bestaat uit de Teatime fauteuil, 2-zits en 3-zits banken. De structuur in staal behandeld tegen roest en poeder gelakt is bedekt met de nieuwe Paola Lenti stof Thuia, speciaal voor outdoor omgevingen.
Alleen het zitkussen van de fauteuil is vastgesteld, terwijl alle andere kussens afneembaar zijn. Hoezen verkrijgbaar in de geselecteerde stoffen uit de collectie.
De open structuur, semi-transparante en het natuurlijke karakter van de Thuia stof produceert de aangename lichtheid die de onderscheidende kenmerken van deze collectie onderschrijft; gewijd aan momenten van een serene gezelligheid in de tuin en op het terras.
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk advies op maat bent u ook welkom in onze studio. Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog 

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code