Top

Paola Lenti Cushions

  • Paola lenti cushions luxe kussens zitkus 2
  • Paola lenti cushions luxe kussens zitkus 1
  • Paola lenti cushions luxe kussens zitkus
0,00


PAOLA LENTI CUSHIONS

Design: Francesco Rota

Fabrikant: Paola Lenti

Losse kussens zijn afneembaar hoezen die worden gebruikt om de zitplaatsen de finishing touch te geven. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, bekleedt met polyester vezels en alle stoffen van de collectie.
Floor kussens worden opgevuld met stressbestendig polyurethaanschuim, afneembare hoes in vilt, ook verkrijgbaar geborduurd met de ontwerpen van de Paola Lenti RUGS serie.
  • Levertijd: 4-6 weken.
  • Klik hier voor de mogelijke uitvoeringen en kleuren. Let op: kleurstalen zijn indicatief en kunnen afwijken van de actuele kleuren.
De HOME Collection van Paola Lenti is verkrijgbaar in een variëteit aan zelf ontwikkelde stoffen.  Het gebruik van een rijk scala aan sprekende kleuren geeft de HOME collectie van Paola Lenti de ruimte zich bijzonder goed te lenen voor de hedendaagse architectonisch vormgegeven professionele of particuliere binnenomgeving.
Paolo Lenti zoekt met haar ontwerpen naar de balans tussen esthetische en technologische innovaties.  Strakke vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad in haar ontwerpen.
Paola Lenti HOME bestaat uit een range van moderne modulaire sofa’s, banken, chaise longue, fauteuils en tafels.

Prijzen op aanvraag
Voor een persoonlijk interieuradvies of bespreking van een complete hedendaagse interieurverbouwing bent u van harte welkom in onze studio.
Noctum verzorgt turn-key verbouwingen en renovaties waarbij design en architectonische vormgeving onze ijkpunten zijn.
Wij werken op afspraak.

Meer design nieuws treft u aan op ons Blog

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code