Top

Merken

Overige merken waar Noctum graag mee samenwerkt

Naast main brand Rimadesio passen wij graag onderstaande design labels toe in onze projecten/ontwerpen 
Voor meer informatie over onze diensten of een algeheel bouw- of interieuradvies voor uw project, kunt u ons contacten via info@noctum.nl of bel 010-2233820Paola Lenti indoor & outdoor

Paola Lenti biedt een scala aan zitoplossingen aan voor de hedendaagse binnen-  en buiten omgeving, met een unieke stijl, gekenmerkt door verfijnde en exclusieve materialen en een eigentijds, essentieel design. Een stijl die afkomstig is van Paola Lenti’s passie voor garen en textiel, voortgekomen uit onderzoek en de toepassing van innovatieve technieken.

De uitgebreide keuze aan kleuren en materialen, afgestemd op Paola Lenti's tapijten, zorgt voor het creëren van een persoonlijke woon- en werkruimte.
Paola Lenti indoor klik hier
Paola lenti outdoor klik hier


paola lenti wave
 
paola lenti project


Effegibi Hammam & Sauna

Is er een manier jezelf te wanen "in een andere dimensie, waar rust heerst, voor een ongeëvenaard gevoel van lichamelijk en geestelijk welzijn " De Logica Twin, van het Italiaanse high-end merk Effegibi combineert twee tradities in een ontwerp voor het beste resultaat: de Finse sauna met de Hammam. In lijn met de filosofie van Effegibi zijn alle componenten van een high-tech niveau aanwezig maar volledig gebruiksvriendelijk: top-kwaliteit Canadees Hemlock hout en gelamineerd grès porselein zijn de twee grondstoffen voor de Logica Twin. Natuurlijke materialen zoals steen en marmer worden volgens de hammam traditie toegepast in de Logica Twin. Een deskundig bewerkte oppervlak van gelamineerd grès porselein creëert een aangenaam, warm en natuurlijk gevoel.

Marmer is de ster in de TOPKAPI, ontworpen door Rodolfo Dordoni, net zoals in de vroegere jaren van de luxe Turkse hammams. Marmer zorgt voor de bijzondere uitstraling van luxe en weldaad. 
Meer Effegibi hier

Effegibi luxe hammams en sauna design sauna effegibi topkapi 

Agape badkamers

Luxe Italiaanse badkamermeubels en sanitair. Design baden en inloopdouches. De modellen laten zicht uitstekend combineren met de architectonisch vormgegeven wellnessruimte.

 

40 jaar Agape badkamerdesign heeft bijgedragen aan de badkamer evolutie. Zijn iconische producten zoals Spoon en Ottocento door Benedini Associati zijn mijlpalen in de eigentijdse inrichting geworden.

 

Vandaag de dag, hebben toonaangevende ontwerpers hun namen verbonden aan stukken die al klassiekers zijn te ontwerpen, zoals het Vieques bad door Patricia Urquiola en de Bjhon wastafels, bedacht in 1970 door Angelo Mangiarotti en momenteel gemaakt in marmer, steen en het innovatieve en eco-duurzame materiaal , Cristalplant Biobased.

 

Agape’s rol als marktleider in de zakelijke sector blijkt ook uit het vermogen de producten uit de catalogus aan te passen aan de meest uiteenlopende behoeften. De verschillende productlijnen, onderdelen en accessoires vormen een geïntegreerd systeem, gebaseerd op ontwerpprincipes geïnformeerd door voortdurend bijgewerkte onderzoek naar esthetiek, functies en technologie.
Meer Agape hier

Agape badkuip vieques  

B&B Italia indoor & outdoor

Toonaangevend exclusief Italiaans merk voor de hedendaagse inrichting van architectonisch vormgegeven woon- en werkruimtes. 
Meer B&B Italia indoor hier

B&B Italia 

  

Glass Italia

GLAS ITALIA biedt een uitstekende selectie van hedendaagse glazen meubels en deuren voor de slaapkamer, eetkamer of woonkamer . Glas Italia is de grootste fabrikant van glazen meubels van Italië. Opgericht door de familie Arosio in Italië is Glas Italia gebaseerd op de Italiaanse glas vakmanschap en de nauwe samenwerking met toonaangevende ontwerpers waaronder Ettore Sottsass en Piero Lissoni . Ontdek het beste in de Italiaanse glazen design meubels met Glas Italia stijlvolle deuren, tafels , spiegels en legplanken.


glass italia italiaans design

Boffi badkamers

Sinds de jaren ’30 bestaat Boffi en heeft zich ontwikkeld tot hoogwaardig internationaal merk. De productie van meubelen gebeurt in eigen fabriek met respect voor het milieu. Designers als oa Norbert Wangen, Marcel Wanders, Claudio Silvestrin, J. Colombo, Antonio Citterio en Piero Lissoni tekenden voor diverse collecties. Kranen, sanitair en baden worden door specialisten voor Boffi ontwikkeld en geproduceerd. Het tijdloze design is breed toepasbaar voor zowel klassieke als moderne projecten. De badmeubel collecties zijn: B4, Duemillaotto, I Fiumi, Universal, Zone. Naast de populaire kranen collecties Minimal en Pipe zijn er de Cut, Disko, W1, Liquid en Wings series. Veel collecties zijn in RVS uitgevoerd.

Meer Boffi hierBoffi Bakkamers Boffi badkamer

 


BULTHAUP keukensBulthaup keukens 
BOLEY HAARDEN
Boley haarden

DADA keukens
DADA keukens

SILENT GLISS luxe gordijnsystemen