Top

Rimadesio Vela Pocket Schuifdeur

  • Design schuifdeur in wand rimadesio vela
  • Rimadesio vela design binnendeuren schui
  • Rimadesio vela design binnendeuren schui 1
  • Rimadesio vela design binnendeuren schui 2
  • Rimadesio vela design glazen binnendeur op maat
  • Rimadesio vela deur detail greep
0,00


Rimadesio Vela Pocket Schuifdeuren

De Vela schuifdeuren versie voor een inbouwframe wordt gekarakteriseerd door een exclusief design sluitsysteem. 

Vela is een deur met een tweezijdige openingstechniek. Mogelijk gemaakt door een gecentreerde positie van het deurblad in het kozijn in combinatie met geïntegreerde draaipunten in vloer en bovenkozijn. Het inbouwkozijn, ingebouwd in de wand is volledig aan het oog onttrokken. 
Vela, met draaibare opening, komt in twee versies:  een gepatenteerd magnetisch sluitingprofiel en magnetisch slot. Twee innovatieve oplossingen die optimaal profiteren van een fundamenteel natuurkundig principe, het afschaffen van de behoefte aan mechanismen en de garantie voor geluidloze  bewegingen.
Door de aluminium constructie van minimale afmetingen biedt Vela een maximaal lichtoppervlak dat de lichttransporterende kwaliteiten van het glas maximaal tot zijn recht doet komen. De mogelijkheid Vela op maat te leveren heeft een positief effect op toepassingsmogelijkheden binnen de architectonische omgeving.

Het glas van het paneel, gehard of gelaagd glas, is verkrijgbaar in een grijs en bronzen uitvoering alsmede tonen van amber, saffier blauw en bruin.

Nieuw in de Rimadesio Vela deurenserie een uitvoering met frame in spazolato aluminium structuur en maglia gold glas. 

Rimadesio vela deuren 
Rimadesio vela deur greep

Klik onderstaand voor details Moon:         Technische data - contact ons
       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact onsIndien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over