Top

NIEUWS

23-11-2016

Dress Bold schoenenplanken


luxe schoenenplanken in gelakt aluminium Rimadesio dress bold
Luxe schoenplanken uitgevoerd in gelakt aluminium in combinatie met leder. Afkomstig uit de Dress Bold inloopkastenserie.

Lees meer...

23-11-2016

 Rimadesio Soho schuifdeuren met vlakverdeling


Rimadesio Soho schuifdeuren met vlakverdeling
Een prachtige innovatie dubbelzijdige schuifdeur, schuifpaneel waarbij hoge technische en functionele prestaties gecombineerd worden met een sterke esthetische waarde. De Rimadesio Soho schuifdeur kan gezien worden als een onderdeel van het meubilair voor zowel de woon- en slaapruimtes. Tevens is deze schuifdeur een luxe toepassing voor zakelijke implementaties.

Lees meer...

23-11-2016

Rimadesio luxor in leder

draaideur met gepolijst aluminium structuur, deurpaneel, deurpost en handvat bedekt met fango leer. Katoenen stiksels in identieke kleur.

Lees meer

05-09-2016

Dress Bold Inloopkast met lederen accessoiresDress Bold inloopkast van Rimadesio in deze versie uitgevoerd met legplanken, kasten en achterpanelen in melamine lariks afwerking. Kledingstangen in castoro leder. Dit geldt ook voor de diverse accessoires, welke uitgevoerd zijn in bruin gelakt aluminium structuur en mat gelakte caffè glazen fronten in een coating van leer.

Lees meer...

05-09-2016

Rimadesio COVER vrijstaand

rimadesio cover kast vrijstaand

Vrijstaand modulair kastensysteem uitgevoerd in glas, aluminium en optioneel lederen accessoires ten behoeve van de inrichting.

Geheel op maat zijn deze modulaire units toe te passen in iedere particuliere of zakelijke architectonische situatie.

De interne inrichting omvat grondunits, legplanken, kledinghangstangen en ladeblokken.


Lees meer...

05-09-2016

Effegibi hammam

luxe thuis sauna en hammam op maat italiaans design Effegibi
De badkamer is al lang niet meer die plek waar men alleen even snel doucht en de tanden poetst. Het moet een plek zijn waar men zich volledig kan ontspannen. Liefst met sauna of een moderne hammam van het exclusieve Italiaanse merk EFFEGIBI


Lees meer...


Noctum goes outdoor via studio Subsolo Outdoor
Paola Lenti biedt een scala aan zitoplossingen aan voor de hedendaagse binnen-  en buiten omgeving, met een unieke stijl, gekenmerkt door verfijnde en exclusieve materialen en een eigentijds, essentieel design. Een stijl die afkomstig is van Paola Lenti’s passie voor garen en textiel, voortgekomen uit onderzoek en de toepassing van innovatieve technieken.
De uitgebreide keuze aan kleuren en materialen, afgestemd op Paola Lenti's tapijten, zorgt voor het creëren van een persoonlijke woon- en werkruimte.

Meer outdoor...