Top

rimadesio moon

Rimadesio Moon Deur


Rimadesio Moon design binnendeur. Een fraaie design deur welke voorziet in de totale integratie tussen deur en muur. Een waarborg van exclusieve symbiose tussen architectuur en interieurinrichting.

Kozijnloos

De glazen Moon deur loopt exact evenwijdig aan de wand  en kan worden geïnstalleerd in push of pull richting, wat een grote ontwerpvrijheid genereert .
Een innovatief ontwerp, gekenmerkt door het exclusieve "S" vormig profiel welke het randprofiel verwijdert bij koppeling deurpaneel en deurstijl.
Rimadesio Moon binnendeur is geheel uitgevoerd in gelakt glas.  Moon heeft een unieke, oversized deurklink in een basisvorm die het uiterlijk van de binnendeur completeert en steeds een accentfunctie geeft dankzij het glazen inzetstuk van dezelfde kleur als het paneel.

Rimadesio Moon is beschikbaar in de standaard maten met vier breedten, de hoogte kan op maat worden ingekort. De design binnendeur komt in het hele scala van Rimadesio’s Ecolorsystem”: gekleurd gelakt glas met aluminium frame, of in de exclusieve 'witte look " in melk wit gelakt glas en een wit gecoat aluminium frame.

De Moon deur is uitgerust met een innovatief magnetisch slot welke het traditionele slot vervangt. Het exclusieve handvat is een fundamentele primaire vorm, zeer groot in omvang, gekenmerkt door het glazen inzetstuk welke in de zelfde kleur is als het.
Het ontwerp van de Rimadesio Moon deur is gepatenteerd.

Klik onderstaand voor details Moon:         Technische data - contact ons
       http://ecomm.original-bathrooms.co.uk/images/dwg.png DWG-tekeningen - contact ons


Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak.

ontwerper Giuseppe Bavuso