Top

Rimadesio Italiaans design

RIMADESIO DEALER VOOR PARTICULIEREN EN CONTRACTS 

Onze studio heeft zich gespecialiseerd in Rimadesio. Dit innovatieve exclusieve Italiaanse merk biedt de mogelijkheid een architectonisch vormgegeven touch te geven aan de particuliere en zakelijke binnenomgeving. Rimadesio leidt u naar een dynamisch idee van inrichting, waar licht en functionaliteit de wachtwoorden zijn van de moderne levensstijl.

rimadesio cover kastensysteem


Een project kan alleen succesvol zijn op basis van een professionele, open en evenwichtige samenwerking binnen de opdrachtgever / architect / leverancier driehoek.

Deze rollen zijn onvervangbaar en cruciaal om een ​​uitzonderlijk en functioneel resultaat te bereiken.
Als gespecialiseerd Rimadesio dealer hebben wij een zeer ruime ervaring met de implementatie van dit technisch, innovatie, Italiaanse high-end merk en hebben wij vele projecten op ons naam staan, voor zowel particuliere alsook (groot)zakelijke klanten: kantoren, horeca en openbare ruimtes.


Noctum Interieurprojecten begeleidt en denkt met u mee in de technische toepassingsmogelijkheden binnen uw project. Voor meer advies of DWG-tekeningen van de producten van Rimadesio kunt u ons bij voorkeur mailen info@noctum.nl of bel 010 2233820rimadesio dealer gespecialieerd in particuliere en projectmatige toepassing
VELARIA SCHUIFDEUREN

Op bovenstaande foto nieuw in de collectie: glazen panelen, deuren met brons gaas glas.

Warmte en materiaalgebruik karakteriseren de lijnen van het Rimadesio Velaria schuifpaneel systeem. Een nieuw esthetisch design met een sterke expressieve waarde is het resultaat van de introductie van twee nieuwe afwerkingen: de structuur in Palladio aluminium en het nieuwe gouden draadglas . Een gelaagde glasplaat bestaande uit twee bladen van extra helder glas, met tussen de twee glasplaten een metalen net. Lees meer

SOHO SCHUIFDEUREN

rimadesio soho schuifdeur met fineer hout vlakverdeling
Luxe schuifdeurensyteem met vlakverdeling afgewerkt in gelakt aluminium of notenhout fineer.
Lees meer...
TAATSDEUR AURA

rimadesio design taatsdeur
De fraai vormgegeven glazen taatsdeuren.Door het weglaten van het kozijn ervaart men de totaliteit van het glas en de transparantie.

Lees meer...

COVER VRIJSTAAND

Rimdesio Cover, vrijstaande kledingkast in glas
Rimadesio Cover is een systeem van glazen draaideuren welke toegepast kan worden bij inloopkasten of de mogelijkheid van een nis een wandkast te maken. Nu ook verkrijgbaar in de vrijstaande versie.
Lees meer...
BINNENDEUREN

rimadesio glazen high-end binnendeuren op maatLuxe, moderne glazen binnendeuren van Rimadesio in een rijk scala aan uitvoeringen. Transparant, reflecterend glas, mat glas, glas met rvs of goudkleuring net: de Rimadesio deurenreeks bestaat uit ontwerpen welke esthetisch onderscheidend zijn en een langdurige levensduur waarborgen.
Lees meer...

STRIPE SCHUIFDEUREN

Rimadesio Stripe schuifdeuren
De Stripe schuifdeur wordt gekarakteriseerd door de toepassing van horizontale aluminium dwarsprofielen in combinatie met transparant of gelakt glas.

Technologische innovatie gecombineerd met stilistische variëteit
Lees meer...DRESS BOLD INLOOPKASTEN

Exclusieve inloopkasten van Rimadesio. Drie complementaire systemen, met de gemeenschappelijke deler de veelzijdigheid en de grote mogelijkheid in maatwerk. Combinaties van glas, leder, aluminium en houten panelen.

Lees meer...
ABACUS INLOOPKAST

rimadesio abacus inloopkast op maat Italiaans exclusief design op zijn top. Een inloopkast met glazen achterpanelen te kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet. Afwerking accessoires in leder, glas en aluminium. Een luxe inloopkast geheel aan te passen aan de stijlkenmerken van de ruimte.
Lees meer...


POCKET SCHUIFDEUREN

Luxe schuifdeursystemen welke weg kunnen schuiven in de wand. Rimadesio design schuifdeuren leidt u naar een dynamisch idee van inrichting, waar licht en functionaliteit de wachtwoorden zijn van de moderne levensstijl.
Lees meer...
SAIL SCHUIFDEUR

rimadesio sail schuifdeuren met houten of aluminium profielenLuxe dubbelzijdige schuifpaneelcombinatie op deze foto uitgevoerd in walnoten fineer met transparant glas. Lees meer...TV WANDMEUBELS

rimadesio abacus wandmeubel
Modern vormgegeven design kastenwanden en flatscreen oplossingen uit de collectie van Rimadesio.
Lees meer...COVER WANDKAST

rimadesio cover luxe italiaanse design kledingkastLuxe uitgevoerde kledingkast met keuze aan glazen, houden en lederen indeling van de compartimenten.
Lees meer...MANTA TAFEL

rimadesio manta tafel
De tafel als een designelement in de woonkamer of werkruimte.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Lees meer...ZENIT INLOOPKASTEN


rimadesio zenit italiaanse design inloopkast op maat Deze luxe inloopkast heeft een uitzonderlijke veelzijdigheid in composities en maatvoeringen. Een aluminium structuur met een variëteit in afwerking en kleuren. Leder en melamine interieur, glas en houten legplanken.
Lees meer...


ZENIT BOEKENKAST

rimadesio zenit design boekenkast met glazen legplankenExclusieve design boekenkast waarbij de leplanken vrij naar keuze ingedeeld kunnen worden. Uitgevoerd in glas en aluminium. Verkrijgbaar in 50 tinten.
Lees meer...
ZEN POCKETSCHUIFDEUR

moderne dubbele schuifdeur in de wand rimadesio zenEen dubbele schuifdeur met enkel glas schuivend in de wand. Rimadesio Zen is zowel verkrijgbaar als schuifdeur als draaideur.
Lees meer...


ALAMBRA BARMEUBEL

design barmeubel rimadesio alambraLuxe drankmeubel uitgevoerd in glas met dwarsprofielen en inbouwde koelkast.
Glas verkrijgbaar in 50 tinten. Lees meer


MOON DEUR

rimadesio moon deur Italiaans high-end design Op maat gemaakte vlakke glazen of in leder uitgevoerde deuren met een slanke aluminium structuur.
Lees meer


EVEN DEUR

rimadesio even deur Luxe binnendeur met dwarsprofielen gelijk aan de schuifdeuren Stripe en de Alambra kastmodules.
Lees meer...
LUXOR BINNENDEUR

rimadesio luxor gelakt glazen binnendeurExclusieve binnendeur verkrijgbaar in de draaideur als schuifdeurversie. High-end Italiaans design.
Lees meer...


VELA TAATSDEUR

rimadesio vela  taatsdeur op maatModerne ranke taatsdeur op maat met de deurstijl ingebouwd in de muur. Minimalistisch Italiaans design. Lees meer...

EOS LEGPLANKEN

rimadesio eos design gelakt glazen legplanken met led verlichtingLuxe gelakt glazen legplanken op maat met LED-verlichting naar keuze.
Lees meer...


SIPARIUM DEUR

rimadesio siparium glazen deur kamerhoogDraaideurversie van het Siparium systeem welke bestaat uit schuifdeuren en vouwdeuren.
Lees meer...

LINK+ DEUR


rimadesio link deur luxe gelakt glazen binnendeur Moderne deur gekenmerkt door de exclusieve tinten uit de Rimadesio kleuren collectie. Het esthetisch principe bestaat uit de totale integratie van slotschild en glasoppervlak. Lees meer...


GRAPHIS PLUS SCHUIFDEUREN

rimadesio graphis plus schuifdeuren
Op maat gemaakte gelakt glazen schuifdeurpanelen met geintegreerde greep.
Lees meer...

GRAPHIS LIGHT SCHUIFDEUREN

rimadesio graphis light italiaans high end design schuifdeursysteemEnkelzijdig glazen paneel uitstekend toe te passen in voor de sluiting van inloopkasten en nissen.
Lees meer...
DOLMEN DISPLAYS

rimadesio dolmen display Dressoirs en vrijstaande displays volledig uitgevoerd in glas. Verkrijgbaar in 50 tinten.
Lees meer...
SPIN DEUR

rimadesio spin deur in gelakt zwart glas op maatLuxe deursysteem op maat gemaakt met Rimadesio's gepatenteerde magneetsluiting.

Uitgebreide mogelijkheid aan glaskeuze.
Lees meer...

ALAMBRA KAST

italiaanse design kast met glazen deuren rimadeso alambraModulaire design kastsysteem bestaande uit lage dressoirs, hoge display kasten. Gekenmerkt door haar horizontale dwarsprofielen. Lees meer...

STELE BOEKENKASTEN

rimadesio stele boekenkastDesign boekenkasten en modulaire kasten, vrijstaand of tegen de muur uitgevoerd in glas, aluminium of hout.

Lees meer...

OPUS BOEKENKAST

luxe modulaire boekenkast in gelakt glas rimadesio opus italiaans designModulaire boekenkast bestaande uit vierkante en rechthoekige modules. Uitgevoerd in gelakt glas.
Lees meer...


TRAY KOFFIETAFEL


Moderne bijzettafel of koffietafel uitgevoerd in marmer of notenhout.
Lees meer...

ALAMBRA KAST

rimadesio alambra design kast voor assessoires
Luxe afgewerkte kast in rookglas en gelakt aluminium met diverse opbergvakjes voor accessoires.
Lees meer...

WIND BOEKENKAST

rimadesio wind boekenkast

Rimadesio Wind boekenkast met als uitgangspunt aluminium welke de mogelijkheid biedt nieuwe vormen te creeeren met minimale diktes, zelfs in grote composities.
Lees meer...


RIMADESIO NIEUWS & UPDATES


De moderne schuifdeur met rastereffect Rimadesio Daimon


De ontwerper Giuseppe Bavuso heeft wederom een fraaie innovatieve schuifdeur ontwikkelt.
De Rimadesio Daimon schuifdeur met een aluminium rastereffect. Exclusiviteit en architectuur zijn de keywords voor dit nieuwe ontwerp. Lees meer...

Rimadesio daimon  design schuifdeur met raster


Rimadesio heeft drie van haar deursystemen aangepast. De deuren hebben nu een maximale hoogte van 300cm. Dit biedt grenzeloze mogelijkheden voor verschillende ruimtes, zowel prive als zakelijke omgevingen.
Deuren: Moon - Luxor - Zen


Rimadesio deur met een maximale hoogte van 300cmRIMADESIO COVER KASTSYSTEEM

Rimadesio Cover
kast biedt een luxe en rijkelijke uitstraling aan de hedendaagse leefruimte.

Accessoires verkrijgbaar in 8 tinten leder, kleur van de glazen deuren naar eigen keuze te bepalen. Op onderstaande afbeelding zijn de deuren in een mat gelakte bruintint, met bruine structuur. Lades en legplanken afgewisseld in leder, glas en hout.
Lees hier meer.
NOVELTIES SALONE DEL MOBILE 2016

Rimadesio Zenit inloopkast uitgevoerd in lood alu structuur, glazen legplanken in grijs transparant glas, lederen en larix melamine accessoires. Lees hier meer.

Rimadesio zenit inloopkast op maat
NOVELTIES SALONE DEL MOBILE 2015

Rimadesio luxor draaideur met gepolijst aluminium structuur, deurpaneel, deurpost en handvat bedekt met fango leer. Katoenen stiksels in identieke kleur. Keuze uit 8 tinten leder. Lees meerRuimschoots aanwezig de nieuwe kastenserie van Rimadesio genaamd Alambra. Toe te passen als wandbar (met ingebouwde koelkast), dressoir, vitrinekast, boekenkast. Deuren beschikbaar in glas alsook in de variant met horizontale dwarsprofielen welke naadloos aansluit bij de Stripe schuifdeuren en Even draaideuren. De profieldikte van deze fraaie design kast is minimaal; optioneel voorzien van LED-verlichting. Lees meer

alambra dressoir zwart aluminium structuur, ladeblokken in zwart eiken, deuren grijs transparant glas
Rimadesio Alambra design kast in zwarte structuur

Alambra kast met palladio structuur, glas in reflecterend glas, legplanken in grijs rookglas
rimadesio alambra design vrijstaande kast met dwarsprofielen
RIMADESIO DRESS BOLD INLOOPKAST MET LEDEREN ACCESSOIRES

Dress Bold inloopkast van Rimadesio in deze versie uitgevoerd met legplanken, kasten en achterpanelen in melamine lariks afwerking. Kledingstangen in castoro leder. Dit geldt ook voor de diverse accessoires, welke uitgevoerd zijn in bruin gelakt aluminium structuur en mat gelakte caffè glazen fronten in een coating van leer. Lees meer


RIMADESIO COVER KAST VRIJSTAAND

Rimadesio COVER deuren voor kastwanden in (gelakt)glas. High end Italiaans Design.

De kastwanden van Rimadesio zijn maatwerkproducten en toe te passen in iedere willekeurige situatie zoals de inloopkast, een afsluitbare boekenkast, maar ook om een niche af te sluiten. Geheel tegemoetkomend aan de hedendaagse moderne interieurarchitectuur. De glazen deuren voor de kastwand kunnen geleverd worden in Rimadesio's Coloursystem kleurenpallet. De Rimadesio Cover kast is vanaf september 2015 ook als vrijstaand kastsysteem te leveren. Lees meer

Rimadesio Cover vrijstaande uitvoering


rimadesio vrijstaande cover kast


rimadesio cover vrijstaande glazen kledingkast op maat italiaans designRIMADESIO SAIL DESIGN SCHUIFPANELEN

Een prachtige innovatie dubbelzijdige schuifdeur, schuifpaneel waarbij hoge technische en functionele prestaties gecombineerd worden met een sterke esthetische waarde.
De Rimadesio Sail schuifdeur kan gezien worden als een onderdeel van het meubilair voor zowel de woon- en slaapruimtes. Tevens is deze schuifdeur een luxe toepassing voor zakelijke implementaties. Denkt u aan kantoorruimtes, winkels.

Oneindig zijn de oplossingen in glascombinaties met de Rimadesio glasafwerking en aluminium constructie-elementen. De Sail schuifdeur is ook verkrijgbaar in gefineerd noten of warmtebehandeld eiken. Lees meerNOCTUM PROFESSIONEEL VOOR (INTERIEUR)ARCHITECTEN EN PROJECTONTWIKKELAARS


Costum made oplossingen zijn in de regel voor NOCTUM de enige optie om de vele voorstellen uit de collectie te kunnen aanbieden.

Een ontwerpaanpak op maat die tegemoetkomt aan de wens van de professionals gespecialiseerd in de contractsector.

Rimadesio Project is de speciale afdeling voor grote leveringen en interieurs van kantoren, winkels, openbare gebouwen, hotels, publieke ruimtes en alle soorten projecten die een op maat gesneden aanpak vereisen.

NOCTUM INTERIEURPROJECTEN werkt nauw samen met ontwikkelaars en architecten om hun doelgroep en de specifieke eisen van het project te begrijpen.

Onze ontwerpen combineren visuele impact met functionaliteit en dit wordt gerealiseerd binnen het afgesproken projectbudget, wat ons in staat stelt om uitstekende producten en service te leveren tegen zeer concurrerende contractprijzen.

Noctum begeleidt u door het gehele proces naar een turnkey oplossing. Lees meer


RIMADESIO EN TECHNOLOGIE

Ecocolorsystem is de merknaam van Rimadesio’s exclusieve gelakt glas collectie.
Deze ecologische kleuren worden volledig geproduceerd in de lijn van eco-compatibel materialen en technologie
.

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden binnen het leveringsgamma van RIMADESIO neemt u dan
contact met ons op.

Glas, een zuiver en ecologisch materiaal, speelt de belangrijkste rol in de collectie van Rimadesio.
Costum made oplossingen zijn in de regel voor Rimadesio de enige optie om de vele voorstellen uit de collectie te kunnen aanbieden.
Een ontwerpaanpak op maat die tegemoetkomt aan de wens van de professionals gespecialiseerd in de contract sector.

De (gelakt) glazen design deuren, wandrekken, moderne inloopkasten en meubelen van Rimadesio creëren de illusie van ruimtelijkheid. Een glazen deur op maat moet een weerspiegeling zijn van de verfijning en elegantie van detaillering. Een andere goede manier om voor het interieur een glazen deur te introduceren is om de twee kamers te scheiden met glazen schuifdeuren. De collectie van Rimadesio omvat een verscheidenheid van glazen binnendeuren met magnetisch slot.
Dankzij de moderne technologie is er een scala aan keuzemogelijkheden voor de glazen binnendeur.

Naast binnendeuren en schuifdeuren heeft Rimadesio zicht ook begeven op het pad van luxe en functionele inloopkasten, wandkasten met draaideuren en de nieuwste kast Alambra, welke functioneert als barmeubel.

Essentieel design wordt met technologische innovatie verenigd. Dit resulteert in producten die prachtig zijn ontworpen, architectonisch veelzijdig en visueel aantrekkelijk.Onze studio is gespecialiseerd in de begeleiding en uitvoering van dit technisch complexe product voor
architecten, bouwprofessionals alsmede particulieren.

Binnendeuren

Taatsdeuren
Schuifdeuren
Inloopkasten
Wandmeubelen

De oplossingen van Rimadesio hebben alles wat modern vormgegeven producten in huis moeten hebben: minimalistisch, stijlvol, ergonomisch en functioneel voor elke moderne leefruimte. Het merendeel van de collectie is maatwerk.


De (gelakt) glazen design deuren, wandrekken, moderne inloopkasten en meubelen van Rimadesio creëren de illusie van ruimtelijkheid. Een glazen deur op maat moet een weerspiegeling zijn van de verfijning en elegantie van detaillering. Een andere goede manier om voor het interieur een glazen deur te introduceren is om twee kamers te scheiden met glazen schuifdeuren. De collectie van Rimadesio omvat een verscheidenheid van glazen binnendeuren met magnetisch slot.
Dankzij de moderne technologie is er een scala aan keuzemogelijkheden voor de glazen binnendeur.
Design deuren, design schuifdeuren, deuren design, glazen schuifwand, glas meubelen, glas voor deuren, schuifwand glas, design deur, schuifdeuren binnendeuren, glazen taatsdeuren, binnendeuren design, design glazen tafels, glazen binnendeuren, badkamer glas, design binnendeuren, scheidingswanden glas, designdeuren, houten schuifdeuren, glazen schuifdeuren, schuifpanelen, glazen scheidingswanden, taatsdeuren, schuifwanden, separatiewanden, design schuifwanden, kastwand met schuifdeuren, kastinterieurs, deuren op maat. Design deuren, designdeuren, Rimadesio deuren, rimadesio binnendeuren, rimadesio vela, rimadesio aura, rimadesio schuifdeuren, velaria, rimadesio inloopkasten, wandmeubel, tv-meubel, glazen deuren, rimadesio cartesia, rimadesio sixty, rimadesio dressoir, rimadesio charlotte, rimadesio boekenkast, aluminium deuren, designdeuren, Rimadesio deuren op maat.