Top

RImadesio Groningen

Noctum biedt professionele totaaloplossingen aan bij de vertaling van uw specifieke identiteit naar een passend interieurconcept voor woon- en werkomgeving, waarbij innovatieve oplossingen en een strakke minimalistische vormgeving met een hoge designwaarde de uitgangspunten zijn.

 

De oplossingen van Rimadesio hebben alles wat modern vormgegeven producten in huis moeten hebben: minimalistisch, stijlvol, ergonomisch en functioneel voor elke moderne leefruimte. Het merendeel van de collectie is maatwerk.

Onze studio is gespecialiseerd in de begeleiding en uitvoering van dit technisch complexe product voor architecten, bouwprofessionals alsmede particulieren.

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden binnen het leveringsgamma van RIMADESIO neemt u dan hier contact met ons op.

 

Wij komen tevens op locatie langs om de mogelijkheden ter plekke te bespreken.
 

ZAKELIJK

Een ontwerpaanpak op maat die tegemoetkomt aan de wens van de professionals gespecialiseerd in de contractsector.
Rimadesio Project is de speciale afdeling voor grote leveringen en interieurs van openbare gebouwen, hotels, publieke ruimtes en alle soorten projecten die een op maat gesneden aanpak vereisen.
Wij werken nauw samen met ontwikkelaars en architecten om hun doelgroep en de specifieke eisen van het project te begrijpen.
Onze ontwerpen combineren visuele impact met functionaliteit en dit wordt gerealiseerd binnen het afgesproken projectbudget, wat ons in staat stelt om uitstekende producten en service te leveren tegen zeer concurrerende contractprijzen.

Gerealiseerde projecten Groningen en omgeving. Klik hier.

@