Top

Rimadesio Cover Freestanding

Rimadesio Cover Vrijstaande garderobekastCover Freestanding is een systeem van modulaire garderobekasten met aluminium en glazen deuren met zij- en achterpanelen.

Ontworpen om aan alle functionele designeisen van de hedendaagse interieurs te voldoen. Dit fraaie kastensysteem maakt het mogelijk om lineaire en hoekcomposities te ontwerpen.

Een innovatief systeem welke het mogelijk maakt maakt om een ‚Äč‚Äčcompositie met een doorgang te creëren, met directe toegang tot de echte walk-in closet.

Foto onder: 

Rimadesio cover kast vrijstaande structuur in aluminium platino, deuren, zij- en achterpanelen in reflecterend helder glas. vloerbasis en bovenkant in grijs melamine eiken, planken in transparant grijs glas, laden in dik melamine eiken.
Luxe vrijstaande Cover met glazen draaideuren. Exclusief Italiaans design van Rimadesio

 

De verfijnde afwerkingen, de trendy kleuren, de detaillering van de accessoires: Cover Freestanding van Rimadesio is een gecoördineerd project op 360 °, waarin elk element van de samenstelling bijdraagt aan een homogeen, gedetailleerd en elegant systeem.

 

De aluminium structuur is verkrijgbaar in vier afwerkingen (aluminium, zwart, bruin en gelakt piombo), de draaideuren in 74 glanzend en mat gehard glas van de Ecolorsystem serie, in 5 reflecterend glastinten en in alle transparante, geëtst en reflecterende glassoorten; in totaal zo een 90 afwerkingen.

https://www.noctum.nl/nl/rimadesio-cover-vrijstaande-garderobekast-italiaans-design


Lees hier meer over de Rimadesio Cover Freestanding en de diverse uitvoeringsmogelijkheden.