Top

Garderobekasten COVER

RIMADESIO COVER GARDEROBEKAST


Rimadesio deuren voor kastwanden in (gelakt)glas. High end Italiaans design.
De Cover kastwanden van Rimadesio zijn maatwerkproducten en toe te passen in iedere willekeurige situatie zoals de inloopkast, een afsluitbare boekenkast,  maar ook om een niche af te sluiten. Geheel tegemoetkomend aan de hedendaagse moderne interieurarchitectuur.

cover freestanding met lederen kastinrichting
Rimadesio cover kast, long island tafel en abacus inloopkast

Cover deuren in een nis met een aluminium bruine structuur en mat gelakt glas, kastinterieur van leder en hout.

moderne garderobekast voor inbouw in niches of vrijstaand in glas met luxe interieurafwerking, Rimadesio Cover

Foto: vrijstaande cover kast als doorloopkast naar een andere ruimte. Meer info
luxe vrijstaande garderobekast uitgevoerd in glas, aluminium en hout met lederen accessoires. Rimadesio Cover  rimadesio cover vrijstaande garderobekast op maat
Onderstaand de cover kast uitgevoerd als hoekmodel

moderne garderobekast in glas met lederen en houten kastinterieur Italiaans design Rimadesio Cover
Garderobe compositie met self kast
Rimadesio cover kast hoekopstelling

Ceramische betonlook deuren


De cover kast blijft zichzelf vernieuwen en is nu ook op aanvraag verkrijgbaar met deuren in GRES, een ceramische afwerking met een betonlook.

Exclusieve Italiaanse garderobekasten met ceramische deuren

Het Cover kastensysteem draagt bij aan Rimadesio’s filosofie van de inrichting van interieurs.  Door gebruik te maken van de diverse modules uit het Cover programma kan deze moderne kast aangepast worden aan iedere architectonische situatie voor zowel particuliere alsook professionele doeleinden.

Rimadesio Cover is een systeem van aangepaste glazen draaideuren, welke kan worden gebruikt om ruimtes van elkaar te scheiden, kasten te sluiten of niches af te werken naar luxe wandkasten. 

Cover model als vrijstaande garderobe kast of vitrinekast


Rimadesio cover vrijstaande kledingkast in glas, leder en aluminium
De vrijstaande Rimadesio cover met de glazen display Dolmen. 

Luxe vrijstaande glazen garderobekast en glazen vitrine display Rimadesio Cover en RImadesio Dolmen systeem


De Cover kast is verkrijgbaar met haar eigen interne behuizing welke geen wandbevestiging nodig heeft , aangezien het direct in de draagstructuur van de deur is geplaatst. De inrichting van de Rimadesio Cover kast omvat grondunits, legplanken, , kledingstangen en (zwevende) ladeblokken.

Het systeem biedt een scala aan accessoires van 400 mm diep, gewijd aan de woonkamer en werkruimten. Het omvat planken, hoekplanken en zwevende ladenblokken met push opening. Ladenblokken zijn verkrijgbaar in de breedte 1100 mm, met de top afgewerkt in gelaagd glas. 

Een nieuwe toevoeging aan de Cover serie: Rimadesio Cover uitgevoerd als vrijstaand model. Klik hier voor meer informatie.

 Exclusieve kledingkast in gelakt glas rimadesio cover vrijstaand


Het Cover systeem maakt het mogelijk om inloopkasten en niches volledig te realiseren en integreren in verschillende interieurs, zonder het gebruik van een grondrail.  Cover is beschikbaar met de aluminium structuur in melkwit bruin en de geanodiseerd aluminium afwerking. De greep (met of zonder slot) is in de deur ingebouwd en verkrijgbaar in dezelfde afwerking als de constructie.

De deuren zijn verkrijgbaar in alle Rimadesio glastypen: mat, glanzend en reflex Ecolorsystem gelakt, transparant, reflecterend, gesatineerd en spiegel. De Cover kast  is verkrijgbaar met een intern LED-verlichtingssysteem.

Kastinterieur garderobekast


De Cover en ook de overige inloopkasten uit de collectie van Rimadesio kunnen ingevuld worden met de meest waanzinnige accessoires. 
Diepe, ondiepe uittrekbare ladebakken in leder. Organizers met optioneel walnotenhout en een indeling voor zowel mannen als vrouwen. 
Uittrekbare broekrekken en ga zo maar door. U kunt de kast zo geheel naar eigen inzicht configureren. 
Geen interesse in leder? Geen nood, glas en hout is ook mogelijk.

moderne garderobekast met lades en organizers in leder afgewerkt.   luxe kastinterieur garderobekast op maat Italiaans design Rimadesio Cover
Donker melamine ladenblok in combinatie met lederen lades en organizers.
Rimadesio Cover garderobekast op maat

Indien u verdere vragen heeft of een persoonlijk advies wenst dan kunt u ons een mail sturen of bel direct met 010-2233820

Wij werken op afspraak of komen langs op locatie.

 

Rimadesio heeft een leidende rol met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van architecturale oplossingen. In samenwerking met vooraanstaande architecten en ontwerpers biedt Rimadesio zeer gestileerde schuifdeuren, kasten, stellingen en moderne meubels van Italiaanse topkwaliteit.