Top

Appartementencomplex Amsterdam

Kader: Brown
Glas:  03 acid grigio
Greep: 2005 brown
afmeting 2200 X 1985 mm

In dit project zijn de merken Boffi en Rimadesio toegepast. 
Bofifi badkamers Galassia en Minimal serie, PIPE. 

Boffi badkamers: Innovatie, elegantie en kwaliteit maakt Boffi tot een van de marktleiders in the interieur sector.
Ruimschoots aangetoond door zijn onderscheidingen en certificeringen, waaronder ISO -certificering Deze onderscheiding wordt toegekend aan bedrijven die gericht zijn op duurzame ontwerpen, zoals Boffi altijd heeft gedaan door de geschiedenis heen.

Toegepaste producten project Amsterdam:

Galassia toilet en bidet
Sanitair armatuurserie samengesteld uit hangende of op de vloergemonteerde toiletpotten en bidet. Iceland bad
Designed by Piero Lissoni - Ovalle badkuip in Cristal Plant. Cm.181x90x48. Weight kg.160

De Iceland badkuip van Boffi, ontworpen door Piero Lissoni, is een monoblock bad in wit Cristal Plant met afval - afvoer , sifon en overloop .
Elk van hulpstukken in het bad is in verchroomd messing.
Wat het bad uniek maakt zijn de verschillende afmetingen. Het gaat van dun in het centrum naar een breder wordende rand. De schoonheid van het bad is zijn vorm en het verschil in dikte rondom de randen. 
 Boffi SIMPLE 
Modulair systeem van onderkasten, greeploos, met scharnierende deuren , laden of single pull-out deur in verschillende afwerkingen .
Uittrekbare Intivo lades in mat zwart blad . Zowel de deuren en de laden , in gelakt mat zwart metaal, kunnen worden geopend met een push-on systeem .
Rimadesio VELARIA. Een nieuw programma van design schuifpanelen, met uitzonderlijke afmetingen.
Een deursysteem welke een volledige betrouwbare en eenvoudige installatie garandeert, dankzij de kwaliteit van het gepatenteerde schuifsysteem.
De Rimadesio Velaria design schuifdeuren worden altijd op maat gemaakt, met maximale afmetingen van 292,5 cm hoog en 150 cm breed. Ze kunnen op een enkele, dubbele of 3-weg rail gemonteerd worden, bevestigd tegen de muur of plafond of ingebouwd. De structuur, in de extrusie van geanodiseerd aluminium, is verkrijgbaar in de varianten naturel, zwart, of bekleed met echt hout, het exclusieve kenmerk van Rimadesio .
Het glas kan enkel, gehard of dubbel, gelaagd zijn, in de versies transparant of gesatineerd, verkrijgbaar in een verfijnde chromatische reeks, allemaal volgens de UNI regels met betrekking tot de veiligheid van decoratieglas.

Indien u verdere vragen heeft of persoonlijk advies wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij werken op afspraak. 
 
Productgroep: Partitie systemen Deuren Glazen scheidingswanden huis Glazen wanden Interne deuren: Glazen deuren Binnendeuren: Glazen deuren Glazen deuren Binnendeuren: Schuifdeuren Interne deuren: Schuifdeuren Glazen deuren Inwendige Schuifdeuren Schuifdeuren Glazen Schuifdeuren
Designer: Giuseppe Bavuso